USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом» відзначили найактивніших лучан 40-го кварталу

17 Вересня 2017 20:34
Майже дві тисячі лучан долучилися до свята 40-го кварталу. Представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», які й організували свято, зауважили, що успішний розвиток Луцька не став би можливим, як би до цього не долучалися активні містяни. Саме їх сьогодні і відзначили.

Зауважимо, що «День кварталу. 40-й мікрорайон» відбувся 17 вересня на майданчику біля ЗОШ № 11 за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Культурно-мистецькі заходи та спортивні розваги розпочалися ще з 13:00.

Під вечір організатори дійства подякували активним лучанам, які допомагають Луцьку ставати містом мрії.

Зокрема перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк зауважила, що успіх роботи Фонду залежить від підтримки та зацікавленості волинян у його роботі.

«Історія Фонду триває 7-ий рік. За цей час зроблено багато справ. Але ви розумієте, що якби працювала лише команда Фонду, то нам би не вдалося зробити стільки хорошого. Тому дуже приємно, що нам допомагають активні лучани, які докладають чимало зусиль, аби Луцьк ставав кращим. Вітаю їх з великим задоволенням. Нехай вони будуть прикладом для всіх нас, адже разом ми можемо зробити значно більше, ніж наодинці», - наголосила Лариса Тарасюк.

Першою для нагородження на сцену вийшла директорка Луцької загальноосвітньої школи І- II ступенів №11 – колегіум Марія Мороз.

Зауважимо, що саме ця школа стала першою в обласному центрі, де створили фонд розвитку школи.
Відзнаку вручили й депутату Луцької міської ради, керівнику волонтерського центру «Серце патріота» Сергію Балицькому. У депутати його обрали мешканці цього мікрорайону. Де він бере сили для активної роботи, депутат розповів Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Усе залежить від того, як починається ранок. А мій ранок розпочинається із обливання холодною водою, що дозволяє позитивно енергетично зарядитися, далі ж свій день планую так, щоб працювати на користь громади. А це і волонтерська діяльність, робота на депутатському окрузі, сьогоднішнє свято – усе це дарує людям усмішки. А це, відповідно, надихає мене до подальшої роботи», - розповідає Сергій Балицький.
Цього дня подяку вручили й голові громадської організації «Волинський актив молоді» Валерію Стернійчуку.

«Робота з молоддю – одна з головних сфер у суспільстві, на ній потрібно зосереджувати сили. Необхідно допомагати молодим людям знаходити себе, самореалізовувати, розкривати свій потенціал. Тому нам було дуже приємно долучитися до свята «День кварталу», - говорить Стернійчуку.
Нагороди отримали: Мороз Марія Хомівна, Гунько Наталія Володимирівна, Цьось Уляна Анатоліївна, Рожко Яна Юріївна, Мушка Віталій Григорович, Береза Оксана Володимирівна, колектив приватного акціонерного товариства «Едельвіка» в особі голови правління Переходько Юрія Анатолійовича, Балицький Сергій Іванович, Безпятко Юрій Володимирович, генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Вайман Руслан Олексійович, Ничай Костянтин Петрович, Міщук Олександр Олександрович, директор книгарні «Руніка» Лазарєва Руслана Миколаївна, Стернійчук Валерій Олександрович, Оліда Оксана Миколаївна, Жупанюк Володимир Григорович, Михалусь Олександр Володимирович, Журавльова Наталія Миколаївна, Жаловага Олександр Степанович, Кацевич Володимир Костянтинович, Денисюк Оксана Богданівна, Дікарєва Олена Олексіївна.
Опісля нагородження троє щасливчиків ще й стали власниками новесеньких смартфона, планшета та велосипеда.

А далі гості дійства запалювали під пісні у виконанні Галини Конах та гурту Флайза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 17 Вересня 2017 21:01
Молодці, сороковці! Я прожив в цьому мікрорайоні 12 років і він для мене назавжди залишиться в сердці. Щиро ваш, дорогий мені 40!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus