USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«День кварталу» від Фонду «Тільки Разом» на 40-му мікрорайоні святкували майже дві тисячі лучан

18 Вересня 2017 08:00
Козацькі розваги, дитячі аніматори, частування кулішем, народні майстер-класи, змагання на футбольному полі, танці та розіграші призів – усе це та чимало іншого зібрало майже дві тисячі лучан на святі «День кварталу», яке вперше в Луцьку відбулось на 40-му мікрорайоні.

Дійство відбулося 17 вересня за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зі слів заступника голови правління Фонду Ореста Маховського, «День кварталу. 40-й мікрорайон» – новий проект і вже скоро подібні свята відбудуться й в інших мікрорайонах Луцька.

«Це новий формат заходів, які ми започаткували. Є ідея провести їх в усіх мікрорайонах Луцька. Ми запрошуємо сюди друзів, яких знаємо ще з 2011-го року, відколи Фонд почав роботу. Раніше наші зустрічі супроводжувалися клопотами, а сьогодні навпаки – наша зустріч святкова, на події, яку ми спільно підготували для лучан. Тут можна послухати музику, взяти участь у майстер-класах, відпочити та загалом приємно провести час», - розповідає Маховський.
На території Луцької загальноосвітньої школи І- II ступенів №11 – колегіум встановили сцену, де відбулися творчі виступи дитячих колективів.
Також дітей розважали й аніматори, які разом з малечою влаштовували танці та спортивні естафети.
Звісно, яке дитяче свято без смаколиків, тому малечі було чим почастуватися.
Усіх охочих козаки пригощали традиційним кулішем. Він був таким смачним, що дітвора прибігала за добавкою.
Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за це свято й усі зусилля, які докладаються для допомоги лучанам у скрутних ситуаціях та розвитку обласного центру.

«Мені приємно бути тут присутнім, і я радий разом з вами святкувати. Першою чергою дякую Фонду Ігоря Палиці за організацію такого прекрасного свята. Є День міста, а тепер буде День кварталу. Дякую Фонду не тільки за це свято, а й за всю роботу, за всі ті добрі справи, які зробили впродовж шести років. І я з впевненістю можу сказати, що наше місто не було б таким, яким є зараз, без сил і без того добра, яке вкладає в це місто Ігор Петрович Палиця, без тих справ, які робить команда Фонду, тому щиро дякую. Всіх присутніх вітаю зі святом та бажаю миру, добра й процвітання нашому місту», - висловився Ігор Поліщук.
Погода була трохи вередлива й час від часу накрапав дощ, втім, свято продовжувалося й працівники Фонду роздавали дощовики.
Перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк зауважила, що успіху в роботі Фонд досягає завдяки підтримці та зацікавленості волинян у його роботі та відзначила подяками найактивніших лучан.

«Історія Фонду нараховує 6 років. За цей час зроблено багато справ. Але ви розумієте, що якби працювала лише команда Фонду, то нам би не вдалося зробити стільки хорошого. Тому дуже приємно, що нам допомагають активні лучани, які докладають чимало зусиль, аби Луцьк ставав кращим. Вітаю їх з великим задоволенням. Нехай вони будуть прикладом для всіх нас, адже разом ми можемо зробити значно більше, ніж наодинці», - наголосила Лариса Тарасюк.
Як і прийнято на святі, сьогодні було чимало подарунків. Зокрема під час Дня кварталу випускники ЗОШ №11, а нині депутати Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький та Юрій Безпятко спільно з фондом розвитку цього навчального закладу «Ерудит» передали подарували школі 3D принтер, два ноутбуки та три багатофунціональні пристрої (принтер/сканер/ксерокс). Тепер ЗОШ №11 не лише йтиме в ногу з часом, а й випереджатиме його з новітніми технологіями.
На цьому подарунки не закінчилися. З нагоди свята «День кварталу», Фонд Ігор Палиці підготував для щасливчиків телефон, планшет та велосипед. Їх розіграли серед усіх присутніх.
На святі панувало безліч позитивних емоцій, було драйвово та весело. Гості Дня кварталу стріляли з лука, робили гарні світлини у фотозонах.
А на футбольному полі, яке облаштував для школи Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», відбувалися спортивні змагання.
Насамкінець учасникам свята подарували живий звук від Галини Конах та гурту Флайза, а по завершенню відбулася дискотека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus