USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

День міста та ялинки: скільки Луцьк витратить на свята

28 Листопада 2019 08:00
На фінансування різноманітних заходів наступного року в Луцьку планують витратити 1,530 мільйона гривень.

Так, на розгляд депутатів під час сесії 25 листопада винесли проєкт рішення Про Програму фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення на 2020 рік.

Найбільше – 648 тисяч гривень – заплавано витратити на відзначення Дня міста Луцька.

Як пояснювала керівниця відділу зв’язків із громадськістю Олена Макарова, передбачають таку суму, адже заплановано масштабне святкування з запрошенням до міста численних делегацій.

Ще 70 тисяч гривень планують спрямувати на святкування Дня незалежності України, 100 тисяч гривень – на вшанування пам'яті жертв Другої світової війни, 20 тисяч гривень – на День захисника України, річницю заснування УПА та День українського козацтва, 203 тис. – на відзначення професійних свят, 105 тис. грн – на ювілейні дати, 100 тис. – на придбання цінних подарунків.

Окрім того, 70 тисяч гривень передбачають на вшанування пам'яті загиблих під час виконання завдань антитерористичної операції на сході України, виготовлення пам'ятних знаків.

Водночас, у зв’язку з об’єднанням із Прилуцьким 20 тисяч гривень планують витратити на відзначення днів села старостинського округу.

Своєю чергою, на святкове засвічення головної ялинки в Луцьку та ялинок у мікрорайонах міста, зокрема і на території Прилуцького старостинського округу, передбачаю 90 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 28 Листопада 2019 08:18
Ви на ремонт мереж водопостачання, освітлення на вулицях витрачайте, а не на всяку лабуду! Коли проблеми з водою, то людям до одного місця ваша ілюмінація!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus