USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День Незалежності в США пройшов з масовим спалюванням американських прапорів. Відео

5 Липня 2020 20:03
4 липня в День Незалежності США американці масово вийшли на вулицю і на продовження своїх мітингів проти поліцейського насильства і расизму спалили національний прапор.

Так, в суботу протестуючі зібралися біля Білого дому, де деякі з них почали топтатися по прапору, пише Begemot.media.

Після цього, скандуючи «Америка ніколи не була великою» (змінене гасло президента Дональда Трампа «Зробимо Америку знову великою», - ред.), спалили державний символ.

Читати ще: Кінець «народної республіки» в Сіетлі. Як розігнали першу столицю «чорного майдану»

Також американські прапори були спалені в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Портленді. Зокрема, в Нью-Йорку демонстранти знищили прапор прямо перед вежею Трампа.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що американці «скинули комуністів» і тепер їм належить впоратися з навалою «радикальних лівих».
Як повідомлялося, в американському місті Сієтл сталась трагедія під час акції протесту проти расизму. Автомобіль на великій швидкості збив мітингувальників. Одна жінка загинула, ще одна потерпіла – у важкому стані в лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
патріот Показати IP 5 Липня 2020 20:29
Ось вона "демократична" країна зі своїми "віковими" традиціями, які нав'язують всім країнам світу! :) Отримали - не вдавились?! :)
Голос зверху до патріот Показати IP 5 Липня 2020 21:15
Ви що, тільки проснулись? В США такі події вже відбувались і не раз, в цьому немає нічо дивного, і це всеодно критично не впливає ні на що. Не вам судити їх традиції, якщо що то вних і війна була через рабство і расизм. Тому це невід'ємна частина становлення іх демократії.
Лісник до Голос зверху Показати IP 6 Липня 2020 09:07
війна в них була через сепаратизм - північні пани хотіли самі керувати в США а південня хотіли бути під владою Великобританіїї. Через те і воювали.. а бла-бла про боротьбу з рабством приплели пізніше.Притому північні майже всі були рабовласниками. але вони перемогли
Лісникам Показати IP 6 Липня 2020 09:31
Громадя́нська війна́ в США — війна між північними штатами США і 11 рабовласницькими штатами Півдня, які відділилися від Сполучених Штатів Америки і повстали з метою збереження рабовласницького ладу на території півдня США.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus