USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День праці у Стамбулі: поліція затримала понад 50 активістів

1 Травня 2018 19:29
Поліція Стамбула у вівторок, 1 травня, затримала понад 50 осіб, які мали намір провести мітинг у центрі міста, і закрила доступ до кількох місць в день відзначення Дня праці.

Як повідомляє AFP, влада Туреччини задіяла понад 26 тисяч поліцейських, три вертольоти, 85 водометів та 67 бронетранспортерів.

Правоохоронці повністю перекрили центральну площу Таксім. Влада також заборонила доступ до головної торгової вулиці міста, пішохідного проспекту Істікляль, який колись був місцем акцій протесту.

Тим часом тисячі людей брали участь у офіційно санкціонованих заходах на честь 1 травня в Стамбульському районі Малтепе.

У Туреччині під час святкування 1 травня традиційно відбуваються протистояння мітингувальників та поліції, проте останніми роками влада забороняє доступ до основних традиційних місць для участі в акціях протесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus