USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

День закоханих по-луцьки: де шукати подарунки

8 Лютого 2012 14:07
День святого Валентина – особливе свято. Що б не говорили про його неукраїнське походження, або про те, що в коханні треба зізнаватися щодня, а не раз на рік.

Отож, «ВН» вирішили допомогти читачам у правильному виборі подарунків.

Звісно, подарунки – річ індивідуальна. Проте ми пропонуємо ті презенти, перед якими не встоїть ваша половинка.


Що за сила таїться у … флаконі парфумів

У день закоханих кортить порадувати половинку не тільки ніжним словом, але й, наприклад, розкішним витонченим ароматом. Адже у кожному образі одним із головних елементів є саме аромат. Це – те, що навіює приємні спогади, романтичні відчуття.

У магазині Parfum Studio представлений широкий вибір парфумерії, декоративної косметики, засобів догляду та світових новинок.

Як розповіла адміністратор магазину Тетяна Федишин, на День святого Валентина студія парфумів пропонує додаткові знижки та спеціальні подарунки. «Для нових клієнтів ми пропонуємо дисконтну систему. Здійснивши покупку на суму від 300 гривень та заповнивши анкету, ви отримуєте дисконтну картку зі знижкою 5%. З цього моменту всі покупки по вашій картці будуть сумуватися, і розмір знижки буде змінюватися в залежності від суми накопичення: якщо сума накопичення досягне 5000 грн. - знижка складе 10%; 10000 грн. - 15%. На певні марки існують обмеження по знижкам», - розповіла Тетяна Федишин.

У Parfum Studio працюють професійні консультанти, які завжди зможуть допомогти вибрати гарний подарунок. Також магазин представляє подарункові сертифікати на суму від 100 до 1000 гривень.

Магазин Parfum Studio розташований за адресою в Луцьку: проспект Волі 42, ТЦ «Гранд Волинь», 1-ий поверх.



Відповідальні подарунки


Директор сім’ї магазинів «Гармонія» Тетяна Самутіна розповіла, що хорошим подарунком до Дня святого Валентина стане акваріум із маленькою рибкою. Найкраще для цього підходять півники. «Сама рибка дуже красива, не потребує великих затрат для догляду. Мінімальні витрати – маленький акваріум, грунт з кольорових камінців, деякі штучні рослини. Та й сама рибка яскрава», - розповіла Тетяна Самутіна.

Взагалі, як вважає директор сім’ї магазинів «Гармонія» Тетяна Самутіна, домашній улюбленець у подарунок – це певний тест для людини. Наскільки вона підходить для подальшого спільного життя, чи зможе доглядати за своєю другою половинкою, чи готові бути мамами і татами. Якщо вміють доглядати за братами нашими меншими, то, відповідно, вони добре виховуватимуть власну малечу.

Ще один хороший подарунок – це симпатичний білий пухнастий кролик. Він, щоправда, вимагає більших витрат, ніж рибка. Кролику потрібно придбати корм, підстилку і клітку. Але не варто забувати, що подарунок не повинен бути проблемним, тому купувати кролика потрібно одразу з усіма засобами, які знадобляться для його життєдіяльності.

Також гарним подарунком може бути пташка або черепашка. Черепашка взагалі найменш проблемна, тому що мовчить і ні до чого особливо не зобов’язує. Усе, що потрібно – це ємність та підсвітка із зігріваючим ефектом. «Але варто купляти сухопутну черепашку, бо водна тягне за собою багато витрат», - вважає директор магазину.

Варто пам’ятати, що до такого подарунка треба ретельно готуватися. А саме – перевірити чи нема в людини алергії на ту чи іншу тварину. Треба також враховувати, що, купуючи живу істоту, за нею потрібен догляд. Це – жива істота, а не статуетка, яку можна поставити у куток і час від часу стирати пил.

У зоомагазині «Гармонія» працюють хороші та досвідчені консультанти, які дадуть всі потрібні поради.

Зоомагазини розташовані на Завокзальному ринку (поблизу входу до «клітки»), у ТЦ «Караван» павільйони 48-49 та бутік біля магазину «Фуршет».


Вічна втіха – косметика


Такою вже є жіноча «вада» – постійно доглядати за собою. У цьому прекрасній половині людства допомагають різні косметичні засоби.

Як розповіла представник компанії Mary Kay Лілія Степасюк, чи не найактуальнішим подарунком до Дня закоханих буде набір ароматів «Thinking of you». Даруючи такий набір, перед вами постає унікальна нагода розповісти близькій людині, що ви про неї думаєте. До набору додається листівка, у якій можна написати кілька приємних слів близькій людині.

Mary Kay також передбачили подарунки для чоловіків – туалетна вода True Original. «Новий фужерний аромат приваблює своєю неповторністю та легкістю. Він для тих чоловіків, які живуть справжніми цінностями», - стверджує Лілія Степасюк. Аромат багатий цитрусовими, трав’янистими, квітковими нотами, а також виділяється гіркувато-солодкими деревними акцентами.

Придбавши True Original, вашому обранцю обов’язково сподобається унікальна упаковка. Одним натиском верхньої кришки ви дістаєте флакон із упаковка, а стильний сріблястий колір припаде до душі кожному чоловікові.

Mary Kay пропонує косметику на будь-який смак та вибір. Придбати її можна, зв’язавшись із професійним консультантом Лілією Степасюк:

Луцьк, вулиця Коперніка, 8а (четвертий поверх). Телефон – (095) 789 28 82
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Кот Шредингера Показати IP 8 Лютого 2012 14:55
Все эти шмотки - это бред. Кохайтеся :)
лучанка Показати IP 8 Лютого 2012 15:39
Хіба це свято?
Provokator Показати IP 8 Лютого 2012 15:55
А чому не написали "на правах реклами"?
CJ Показати IP 8 Лютого 2012 16:58
Без ЦУМу біда чорна )))))
ПРОСТО Я Показати IP 8 Лютого 2012 17:12
Кот ШредингераВсе эти шмотки - это бред. Кохайтеся :)ПІДТРИМУЮ!!!
читач Показати IP 8 Лютого 2012 18:09
Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями... Т. Г. Шевченко.
Віталій Показати IP 8 Лютого 2012 21:24
Небесні ліхтарики найкращий подарунок, минулого року порадував свою половинок, вражень повно...купув провіряні ліхтарики 066-...-...-550
примітка Показати IP 9 Лютого 2012 07:19
НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Свєта Показати IP 9 Лютого 2012 10:02
А ще в Тетяни Федишин дуже класний чоловік!!! :)
Людочка Показати IP 9 Лютого 2012 10:17
Повністю згідна зі Свєтою. Андрій просто лапочка!!!
Kventin Показати IP 9 Лютого 2012 15:17
Та і Танічка (по дівчому Лащ) теж, так собі, нічого :)
Kventin Показати IP 9 Лютого 2012 15:24
І ще, Свєта (вона же Людочка) - коли намагаєшся написати коментарі ніби від двох різних дописувачів, змінюй стилістику написання. Три "знаки оклику" в кінці видають тебе. P.s. В мене просто склалось враження, що ти хочеш посварити цю сім"ю
Я Показати IP 10 Лютого 2012 11:42
Kventin, ну ти прям Тарантіно. Можеш зняти мегаблокбастер "Убіть Свєту", сіквел "Убіть Людачьку" або старе-добре кіно "Трьохокликове чтіво"!!!!!!!!! (шоб не подумав, шо я Людочка) П.С. твій комент "Та і Танічка (по дівчому Лащ) теж, так собі, нічого :)" - теж такий собі "дружній" для іділії цієї сім'ї.
Колян (Львівська) Показати IP 11 Лютого 2012 11:05
Валентин то не наше свято. Приліпили п`яте колесо до воза якигось древнього розстиригу-монаха яки
fk-top.biz Показати IP 17 Вересня 2017 20:48
скоро опять праздники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus