USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Депутат Гаврилюк їздить на машині волонтерів

18 Квітня 2018 07:40
Народний депутат Михайло Гаврилюк підтвердив, що користується автомобілем волонтерської організації.

Про це він розповів кореспонденту "ТСН.uа".

"Навіщо вам це знати? Скоро постарієте, якщо все будете знати", - спочатку нардеп відповідав на питання про машину неохоче.

Втім, пізніше пояснив, що на цьому автомобілі волонтери збирають провізію для АТО, яку згодом переправляють бійцям вже вантажним транспортом. А сам Гаврилюк запевняє, що користується машиною тільки тоді, коли в ній немає гострої необхідності.

"Ця машина у нас є для того, щоб можна було поїхати до дому до людей – хто дає картопельки, хто грушки. Всю провізію, яка йде до наших АТОшників, щоб ми не їхали "Газелькою", щоб ми не їхали на "Фольксвагені". У нас є спеціальна волонтерська машина, на якій ми збираємо провізію в "Газель" і веземо в зону АТО. На сьогодні-завтра-післязавтра вона потрібна не буде. Я нею користуюся, коли вона нікому не потрібна. Вона числиться на батальйоні, в якому я раніше служив. На мені вона не значиться. Якщо я на ній два-три рази проїхався, нічого страшного немає", - прокоментував Гаврилюк.

Раніше волонтер Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook заявив, що Гаврилюк протягом двох років користується автомобілем, який благодійники придбали для захисників України на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 18 Квітня 2018 08:51
Ось яскравий приклад того, як можна опинитися у потрібному місці і у потрібний час ! Побігав голий на Майдані, потряс своїм пісі...ом - вже й депутатом став, вже й на пристойному авто катається ! Скоро будинок буде за декілька млн. - скаже це реабілітаційний центр АТОвців, а він так просто користується... Би...ло одним словом !
Цинік до Андрій Показати IP 18 Квітня 2018 11:26
Українець як українець, одним словом (хай і неприємно це визнавати). Нічим не відрізняєтся від більшості в плані чесності і поваги до закону. Не здивуюсь, якщо і на наступних виборах пройде.
Семен до Цинік Показати IP 18 Квітня 2018 12:30
не пройде штукатур!
Андрій до Цинік Показати IP 18 Квітня 2018 12:07
Згідний з Вами повністю. На превеликий жаль так воно і є. Тому і бовтаємося у цій багнюці донині !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus