USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат Луцькради, якого зупинили за п’яне водіння, знову проігнорував суд

20 Вересня 2017 17:56
Оскільки депутат Луцькради Андрій Авраменко вчергове проігнорував судове засідання, він може уникнути покарання за нетверезе кермування у зв’язку із закінченням терміну розгляду адміністративної справи.

Судове засідання мало відбутися 20 вересня в Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, депутата Луцької міської ради від Блоку Петра Порошенка Андрія Авраменка за керування транспортних засобом напідпитку затримали в червні. На попередній розгляд справи в суді, який мав відбутися 30 серпня, обранець громади також не з’явився, а свою відсутність пояснив тим, що був змушений відвідати сесію Луцької міськради.

Відзначимо, що термін розгляду адміністративної справи з моменту вчинення правопорушення становить три місяці. Після закінчення цього терміну особу можуть визнати винною, але без призначення міри покарання.

Інформаційне агентство Волинські новини, своєю чергою, чекає відповіді на інформаційний запит, аби з’ясувати, чи вдалося депутату уникнути покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
127 Показати IP 20 Вересня 2017 18:55
"Відзначимо, що термін розгляду адміністративної справи з моменту вчинення правопорушення становить три місяці. Після закінчення цього терміну особу можуть визнати винною, але без призначення міри покарання." Это только депутаты не несут наказание ?
??? Показати IP 20 Вересня 2017 19:03
А без його присутності?Виносьте вирок та й усе.
Спорт Показати IP 20 Вересня 2017 19:47
Водка сила-спорт могила.
Душманн Показати IP 20 Вересня 2017 23:32
Крайина клоунив и корупционерив получайется можна пити за рулем вбивати людей робити аварийи а не прийде на суди кинится термин 3 м и покараннья немайе ото держава тильки д*бил и недоробляне чудо може такн придумати вот ва и украйина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus