USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За місяць ловили 5 разів: як покарали волинянина, який полюбляв їздити п’яним за кермом

10 Березня 2024 16:14
Волинянин, якого протягом місяця п’ять разів ловили п’яним за кермом авто, відбувся штрафом у 40 800 гривень. Крім того, на п’ять років він стане пішоходом, бо суд на такий термін позбавив його права керувати авто.

У постанові Рожищенського районного суду вказується, що ввечері 10 січня у Рожищі зупинили п’яного Сергія М. за кермом «ВАЗа». Від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп`яніння на місці зупинки авто або в медзакладі чоловік відмовився, чим порушив вимоги п.2.5 Правил дорожнього руху.

Вже 12 січня у Рожищі патрульні знову виявили, що Сергій М. кермує авто у нетверезому стані.

Читати ще: За два дні спіймали двічі на порушеннях: на Волині покарали водія, який любив їздив без прав та п’яним

Але на цьому прикрощі водія не скінчилися, бо вже наступного дня його спіймали п’яним у селі Борезолуки Луцького району.

І хоча чоловіка за порушення позбавили права керування, 8 лютого у селі Кременець він їхав за кермом авто у нетверезому стані. А вже за пів години патрульні зупинили його п’яним у селі Ужова. В усіх випадках чоловік відмовлявся проходити освідування.

Оскільки у суд любитель п’яної їзди не з’явився, то справу розглядали за його відсутності.

У підсумку суд, врахувавши обставини, призначив Сергію М. 40 800 гривень штрафу та на п’ять років позбавив прав.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus