USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат міськради підбадьорює усунутих з посад колег. Відео

1 Червня 2017 18:19
Депутат Луцької міської ради Микита Рабан, якому доручили озвучити рішення щодо зміни голів депутатських комісій, натхненно переконує колег, яких позбавили посад, що насправді це для них позитив, у одного з них, наприклад, «все одно залишиться вплив у цих комісіях – один голос».

Як відомо, 31 травня у Луцькій міській раді оновили склад депутатських комісій, зокрема, відбулася заміна голів Так, з посад усунули голів комісій: Павла Данильчука (бюджетної), Аллу Надточій (освітянської) та Петра Нестерука (підприємницької). Після цього у ЗМІ активно почала поширюватися інформація, мовляв, нова влада займається «чисткою» кадрів.

Насамперед Микита Рабан наголосив на важливості роботи бюджетної комісії.

«Бюджетна комісія - це не та, де говорять... Це комісія суха, тверезомисляча», каже він і наголошує, що тут має бути голова з економічною освітою, якої, на жаль, немає у Павла Данильчука.

«Найближчим часом до вас прийде усвідомлення, що це (рішення про заміну голів депутатських комісій, - ред.) – позитив, і позитив для вас», - звертається Микита Тарасович до трьох депутатів, які щойно позбавилися посад.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук, не в силі стримати сміх, спробував зупинити натхненного мовця. До речі, сміх здолав не лише Ігоря Ігоровича, а й частину депутатів у залі – дехто аж витирає сльози.

Але Рабану дають додатковий час, і він продовжує на тій самій хвилі:

«Ви ж чудово знаєте, що у вас в цих комісіях все одно ж залишиться вплив, один голос», - переконує він «усунутого» з посади депутата.

Звертаючись особисто до Павла Данильчука, Микита Рабан із розумінням натякає, як це сумно, коли ЗМІ перекручують висловлювання.

«Я думаю, що це журналісти перекрутили.. Ніякого «дерибану коштів».. ви не могли такого казати. Я вас дуже поважаю, я думаю, що це перекрутили журналісти».



До слова, Павло Данильчук назвав останні кадрові зміни у міськраді суто політичним рішенням.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини на запитання, чи його призначення головою комісії не було політичним рішенням, завдяки домовленостям із тодішнім мером Миколою Романюком, Павло Данильчук каже, що ні – очолити комісію йому доручили за його особисті якості та попередній досвід.

«Ні. Це не було політичне рішення. Це не вирішувалося одноосібно з Миколою Ярославовичем. Це була спільна позиція, узгоджена за участю представників усіх політичних сил, які потрапили у раду».

При цьому він наголосив, що у переважній більшості усі такі рішення дійсно є політичними.

«Звичайно, що в більшості випадків такі рішення є політичними призначеннями. Але тоді ставку зробили на депутатів, які вже мали більший досвід у попередній каденції», - сказав депутат.

Раніше виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук прокоментував усунення з посади голови «підприємницької» комісії Петра Нестерука, якого не так давно викрили на торгівлі контрафактною горілкою. «Як бізнесмен, який обкрадає бюджет, може очолювати комісію з підприємництва?» - зазначив у соцмережі Ігор Поліщук.

Нагадаємо, 31 травня головою підприємницької комісії у Луцькій міській раді призначили Олександра Козлюка (позафракційного), освітянської комісії – Майю Шостак («Батьківщина»). Народноконтролівця Павла Данильчука, який керував бюджетною комісією, замінили на Бориса Смаля (УКРОП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 1 Червня 2017 19:11
А звернули увагу на ПУстовіта... при владі і не сміється... бо вже не юний і розуміє, що не завжди так буде...
Ігор луцький Показати IP 1 Червня 2017 23:01
А навіщо Пашу обідили?Він же патріот,герой і актавіст.
Славік прилуцький до Ігор луцький Показати IP 2 Червня 2017 09:56
Він просто д*б*л, який думав, що схопив Бога за бороду
Славік прилуцький до Славік прилуцький Показати IP 2 Червня 2017 10:02
Але прийшов час, і його "викинули" з комісії, як шкодливого кота за шкірку викидають з хати.
Кононович Показати IP 3 Червня 2017 16:00
Вам уже ничего не поможет....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus