USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат Волиньради хоче відсудити 2 млн у ЗМІ за наклеп

17 Грудня 2018 16:10
Депутат Волиньради від фракції «УКРОП» Олександр Омельчук позиватиметься до суду на ківерцівську районну газету «Вільним шляхом».

Про це Олександр Омельчук розповів у коментарі «Під Прицілом».

У нещодавньому випуску газети вийшла стаття, у якій йдеться про нібито перерахування коштів з обласного бюджету на розчищення плеяди озер у селі Прилуцьке. Як передає ВолиньPost, на ці гроші, мовляв, мали закупити рентген-апарат у лікарню в Ківерцях.

Олександр Омельчук відверто обурений цими закидами районного ЗМІ. Та зазначає, що питання щодо розчищення озер піднімав ще минулого року на прохання місцевих жителів, адже не всі мають змогу поїхати на відпочинок до Шацьких озер, а своє місцеве озеро за належного догляду може цілком влаштувати людей.

«Минулого року я дав запит на розчищення плеяди озер, усі депутати підтримали цю ініціативу, адже зверталося чимало людей, які відпочивають там влітку. Також там проходить обряд хрещення взимку, тому це цілком змістовне прохання громади», – стверджує депутат.

«Але пройшов рік, а чистити озеро так і не взялися. Тому я звернувся до голови Ківерцівської РДА Валерія Ткачука, адже озеро знаходиться за межами населеного пункту і гроші на розчищення може виділити він. На що очільник РДА сказав написати офіційний лист-звернення», – розповідає Олександр Омельчук.

Але після того, як очільник ОДА Олександр Савченко розкритикував звернення Валерія Ткачука, голова РДА надіслав офіційний лист з відмовою у наданні коштів на розчищення озера (йдеться про 2 мільйони гривень). Тобто коштів на озеро ніхто не виділяв.

«Я впевнений, що це відкрита помста перед виборами ОТГ, які відбудуться 23 грудня і на яких партія БПП хоче взяти реванш. Також нещодавно я публікував інформацію про ремонт дороги у селі Прилуцьке, що був ініційований сільською радою, який робили просто під час снігопаду та ожеледиці з порушенням усіх можливих технологій», – стверджує депутат Волиньради.

«Ніяких грошей з обласної ради навіть не давали і історія з рентгеном взагалі мене не стосується. Це відверта брехня з боку членів партії БПП, яка постійно займається маніпуляціями та спотворенням фактів, а натомість самі довели країну до зубожіння та економічної кризи. За наклеп у підконтрольних ЗМІ я ініціюю позов до суду на суму в 2 мільйони гривень, які і підуть на придбання так необхідного рентген-апарату», – підсумував Олександр Омельчук.

Варто зазначити, що інформація про рентгенівський апарат з’явилася у ЗМІ саме за 6 днів до виборів в ОТГ, на яких партія «УКРОП» має високі шанси на перемогу. А у ківерцівській лікарні вже ширяться чутки, що саме через депутата Волиньради Олександра Омельчука місто залишилося без медичного обладнання. Також варто зазначити, що сфабрикований матеріал розійшовся по Ківерцівському району збільшеним тиражем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Грудня 2018 16:17
Наближаються Головні вибори,то ЗМІ треба ставити "на місце" та вимагати від них відповідальности за свої виступи
Гккшп Показати IP 17 Грудня 2018 20:26
Чомусь депутат на обласному рівні звернувся до облради, а на районному до РДА, рекомендую звернутись до Савченка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus