USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Депутат Волиньради закликає вирішити питання якості пального та розмитнення «євроблях»

20 Грудня 2018 12:59
Представники громадськості звернулися до депутата щодо фактів продажу неякісного пального та завищення митниками вартості автомобілів, які переміщуються через кордон.

Про це йшлося під час пленарного засідання 22 сесії Волинської облради 20 грудня.

У запиті до голови Волинської ОДА депутат Володимир Кучер повідомив, що до нього звернулася ГО «Бюро добрих справ», яку турбують проблеми якості пального та розмитнення авто на іноземній реєстрації. З їхніх слів, на АЗС продають пальне з домішками, які шкодять справності двигуна автомобіля. Щодо тимчасового проекту розмитнення транспортних засобів, були розширені повноваження митних органів щодо визначення вартості автомобілів, які переміщуються через кордон. Внаслідок цього, ціну визначають на власний розсуд, не враховуючи технічного стану автомобілів. Це спричиняє величезні черги на митницях і перепони для власників авто з іноземною реєстрацією.

Отже, просять створити комісію з виявлення фактів продажу неякісного пального і сприяти правильній оцінці транспортних засобів з метою їх розмитнення.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 20 Грудня 2018 13:25
У сучасних авто де циліндри двигуна мають покриття алюсіл та нікасіл вимоги до якості пального дуже високі, так як будь-які домішки сірки руйнують дані покриття, що призводить до підвищенного зношування циліндро-поршневої групи.
Тетяна Показати IP 20 Грудня 2018 14:28
Так, і високі стандарти очищення викидів (фільтри, каталізатори) теж довго на нашому неякісному пальному не проїздять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus