USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Депутат Волинської облради склав мандат. Офіційно

13 Липня 2023 12:35
Депутат Волинської обласної ради від «Європейської Солідарності» Павло Цибульський достроково склав повноваження.

Про це стало відомо 13 липня на сесії Волинської обласної ради.

Як озвучив голова облради Григорій Недопад, надійшла заява про дострокове складання повноважень депутата Волинської обласної ради від Цибульського Павла Володимировича.

Депутати підтримали рішення колеги на голосуванні.

Довідка

Цибульський Павло народився 17 квітня 1978 року в Луцьку.

У 2002 році закінчив Львівський державний медичний університет. Проходив інтернатуру за спеціальністю «Терапевт». У 2003 році закінчив курси за спеціалізацією «ультразвукова діагностика».

З 2004 року працював у Волинській обласній клінічній лікарні лікарем ультразвукової діагностики у відділені функціональної діагностики.

У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від Волинської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність».

Нагадаємо, три депутати Володимирської районної ради Світлана Семченкова, Олексій Сараванський та Тетяна Азаркевич заявили про бажання скласти мандати.

Також представник фракції «Європейська Солідарність» у Луцькій міськраді Юрій Моклиця офіційно достроково припинив повноваження депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 13 Липня 2023 13:08
Це не лікар ,а тупий пристосуванець кинув своїх виборців ! Пишіть про цю особу !!!!
Луцьк 2 до Луцьк Показати IP 13 Липня 2023 16:00
До речі висококласний спеціаліст, уважний і ввічливий. Ми не можемо знати чим керувався при складані дупутатства, але в людини можуть бути різні причини. Вже є повідомлення що замість нього згідно списку зайшов військовий, офіцер - можливо для їхньої партії буде корисніше що у фракції з’явиться військовий з досвідом участі на фронті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus