USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат Луцькради – у лідерах по боргах за тепло і гарячу воду?

10 Липня 2009 13:05
Когорта боржників за комунальні послуги серед представників влади міста Луцька, ймовірно, поповнюється, – повідомляють 9 липня «Волинські Новини».
На офіційному веб-сайті державного комунального підприємства «Луцьктепло» міститься перелік найбільших боржників за спожиті послуги підприємства серед фізичних та юридичних осіб.
Виявилося, що до списку квартиронаймачів, заборгованість яких перевищує 10 тисяч гривень, потрапила і депутат Луцької міської ради, директор ДКП «Молодість» Світлана Мамосюк. Вона, якщо вірити інформації з сайту ДКП «Луцьктепло», заборгувала 6 тисяч 563 гривні 88 копійок за опалення і 3 тисячі 898 гривень 86 копійок за гарячу воду. Сумарний борг становить 10 тисяч 462 гривні та 74 копійки.
На жаль, з огляду на зайнятість пані Мамосюк, отримати у неї будь-яку інформацію з цього приводу репортеру «Волинських Новин» не вдалося.
Довідково:
Виконавчий комітет Луцької міськради на початку червня цього року визнав незадовільною роботу директора ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк, яка є депутатом міськради.
6 липня під час засідання Волинського прес-клубу журналіст газети «Відомості.ua» Наталка Слюсар запитала заступника Луцького міського голови, директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Владислава Стемковського, чи сам він справно платить за комунпослуги.
Чиновник поспішив запевнити усіх присутніх, що боргів за ним немає. При цьому також розповів, що нерухомістю в Луцьку не володіє, винаймає помешкання, яке належить ЖКП №3, і вкотре наголосив: оприлюднені раніше у виданні «Луцький замок» борги – не його, а попередніх мешканців.
Однак шеф-редактор ТРК «Аверс» Наталія Московка попросила директора департаменту ЖКГ Владислава Стемковського прокоментувати «свіжу» квитанцію на оплату комунальних послуг за квітень, видану на адресу, за якою він прописаний. Накопичений там борг становить 9 646 гривень 80 копійок. З цієї суми понад половина – несплата за опалення квартири.
У відповідь на це головний комунальник міста обурився, що журналіст, за його словами, незаконним способом здобула інформацію. Владислав Стемковський сказав, що не знає, чому в документі фігурують такі цифри, і висловив сумнів, що за два місяці борг міг зрости більш ніж на тисячу гривень. Однак він запевнив, що розбереться у ситуації й обов’язково розповість про результати власного «розслідування» представникам ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СН Показати IP 10 Липня 2009 15:22
Маладца. Так дєржать. Я не здивуюсь, якщо ще Шиба не платить...
Сашка Показати IP 10 Липня 2009 15:52
По-перше: інформацію слід перевіряти ретельніше, а не вірити незаконно оприлюдненому списку "так званих" боржників. По-друге: якщо вже Луцьктепло оприлюднює такі списки, то нехай пред'явить договори на надання послуг. По-третє: платіжні документи та інформація про платників (адреса) відносяться до банківської таємниці, яку дійсно журналісти здобули не законним шляхом. На останок: дана стаття абсолютно безпідставна і журналіст, певно, не дуже компетентний...
Богдана Стельмах Показати IP 10 Липня 2009 17:25
Для журналіста не існує законних чи незаконних шляхів здобуття інформації. Він є свого роду громадським контролером і метою його діяльності є знайти і показати (висвітлити) інформацію. Більше того, жоден журналість не зобов"язаний оприлюднювати свої джерела інформації (!!!), бо він перебуває при виконанні службових обов"язків. Раджу всім, хто про це не знає, передусім ознайомитись із ЗУ "Про ЗМІ".
Анонім Показати IP 10 Липня 2009 21:05
Підтримую Богдану. Якщо чиновник сам не платить, то йому не місце серед очільників міста. Це ж зібралося наглоття і дурить все місто. І кому-кому, а керівникам взагалі не можна навіть заїкатить про те, що дана інформація взята незаконно. Вони ж повинні бути прикладом для всього міста. Ех.... був би я Сталіном, ми б багато уранової руди на експорт давали.
Анонім Показати IP 13 Липня 2009 15:31
Да, все ж таки ми не готові до ще ні до демократії, а ні до свободи слова, а ні до чого... А то подивишся: ніби економіка ринкова, а розберешся - перехідна (читай дика), свобода слова - незалежна, а розберешся - ляпають, що попало, навіть не думають наші журналюги про відповідальність, хоча б перед Богом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus