USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутата з Волині підозрюють у контрабанді

8 Червня 2016 08:00
Депутата Ратнівської районної ради Сергія Кузьмичова підозрюють у контрабанді цигарок. Чоловіка затримали на автомобільній дорозі Київ-Ковель та вилучили 60 тисяч пачок цигарок без акцизних марок, - повідомляє Громадське.Волинь.

Автомобіль, яким керував Кузьмичов, йому не належав, а був позичений. Слідчий управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби у Волинській області Андрій Максимчук звернувся до слідчого судді Луцького міськрайонного суду з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Суддя задовольнив клопотання. Своєю чергою, Сергій Кузьмичов подав апеляційну скаргу на рішення суду. Його адвокат Артур Мартіросян зазначив, що Кузьмичова затримали не на реалізації та не на придбанні цигарок, тому його майно не мали право арештовувати.

«Слід надати увагу тій обставині, що 204 стаття Кримінального кодексу України передбачає умисел на продаж, тобто переміщення, зберігання, та будь які інші дії з майном. Якби затримали на реалізації чи на придбанні, я б зрозумів, але таких фактів немає, наскільки мені відомо», – зазначив Мартіросян.

Проте судді Апеляційного суду Волинської області відхилили апеляційну скаргу Кузьмичова. Майно і надалі перебуватиме під арештом, доки триватиме слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 8 Червня 2016 12:32
Податківці, молодці!!!! Не соромтесьвисвітлювати корупціонерів в ЗМІ. Під нашим контролем жоден не уникне від відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus