USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутатам не сподобалися форми Козюри

21 Листопада 2011 18:33
Депутати Луцької міськради не хочуть звітувати перед виборцями за формами, які пропонує голова групи «Рідне місто» Андрій Козюра, бо не ведуть необхідної статистики.

Про це 21 листопада під час засідання під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів розповів секретар міськради Григорій Пустовіт.

Пустовіт погоджував рішення про звітування депутатів перед виборцями. Зокрема секретар міськради зазначив, що це – стандартна процедура, яка відбувається щороку.

«Ми погоджуємо строки звітувань та просимо керівників державних і комунальних установ посприяти у проведенні цих заходів», – додав Пустовіт.

Козюра зазначив, що він буде виносити на розгляд сесії зміни до регламенту міської ради щодо звітувань депутатів. За його словами, якщо сесія підтримає такі пропозиції, то не доведеться щороку приймати подібні рішення.

На це Пустовіт зауважив, що, мовляв, ініціативу Козюри не приймають, бо депутати не ведуть необхідної статистики, аби заповнити пропоновані ним форми звітності.

Отож, комісія вирішила підтримати пропозицію секретаря міськради та рекомендувати сесії проголосувати «за».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не секретар Показати IP 21 Листопада 2011 20:43
Щодо Пустовіта ...Як зауважив колись голова ОДА Б.Клімчук відносно Куйбіди, прізвище Пустовіт говорить саме за себе.
лучанин Показати IP 21 Листопада 2011 21:42
Козюра скоро єб.....ся, бо не буде знати як пропіаритись. Згадайте, як він, видатний правознавець, виграв суд у міської ради стосовно оплати за проїзд у маршрутних таксі на користь мешканців м.Луцька. Яе він, правдобороець, бився тоді за права громадян, як доводив зажерливість перевізників. Проте чомусь зараз про дану пробдему вже давно забулись. Напевно стали платити менше, чи житя покращилось. А може Козлюра просто заробив політичні бонуси і отримав певні "відкати" від тих же перевізників. Слід згадати, що в кінці 2011 року перевізники хочуть знову підняти вартість проїзду, аби ми платили наче в таксі. Проте ніяких "гнівних" заяв від наших ср--их обранців (як то від Коз--ри") ми чомусь не чуємо. Таким чином, ми всі бачимо,що Козлюра просто "кидає" нас, використовуючи наші почуття громадян. Проте деякі вірять, що шахрай, який ніколи не мав ні грама досвду роботи управлінцем (хоча б як Романюк), може керувати. Навчіться розрізняти шахраїв від порядних (хоч трохи) людей. Інакше порядку в державі (чи місті) ніколи не буде.
Знаючий Показати IP 22 Листопада 2011 08:53
Пустовіт не володіє реальним станом речей. Депутати двох фракцій (як мінімум) мають всю статистику про свою роботу. А от недолугі пропозиції Козюри - інша тема. Рекомендую вчитатись у пропоновані ним зміни до регламенту, доречі де Вас, пане Пустовіт, як секретаря ради фактично не має, зате є міський голова з повноваженнями, в порівнянні з якими всі тирани відомі історії просто жартівливі діти. Дивно, чому це секретар ради так активно підтримує нівелювання своїх повноважень?
Manhattan Показати IP 22 Листопада 2011 10:21
що це за брєд сивої кобили, що немає таких даних коли і які запити, звернення робив депутат?на те є секретаріат ради, який ці зверненя фіксує, тож статистика є. А те що секретар ради не знає такого то показує його незнання елементарних речей. які повинні виконувати його підлеглі.
Знаючий Показати IP 22 Листопада 2011 13:02
Перепрошую, а в міській раді є хтось, хто підкоряється Пустовіту, бо таке враження, що лише він перед всіма прогинається?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus