USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дуті цифри» ковельським депутатам не сподобалися

27 Березня 2009 11:57
Проект рішення про внесення змін до заходів по забезпеченню виконання Комплексної програми енергозбереження міста Ковеля на 2007-2010 роки потрібно доопрацювати. Так під час сесії вирішили депутати Ковельської міської ради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У проекті рішення міськради передбачався комплекс робіт по впровадженню енергоощадних технологій загальною вартістю 16,9 мільйона гривень. Передбачалося, що ці заходи впроваджуватимуться протягом 2009 року і дадуть можливість зекономити палива на 14 мільйонів гривень.
Ці показники неабияк здивували депутата Ковельської міської ради Ярослава Шевчука. На його думку, «окупність 80% – це бутафорія». Крім того, за словами депутата, 16,9 мільйона гривень – це величезні гроші для бюджету Ковеля, тож незрозуміло, де вони візьмуться. «Я не розумію, як цю нісенітницю виносили на розгляд сесії», – охарактеризував пан Шевчук пропонований проект рішення.
Перший заступник Ковельського міського голови Геннадій Сорока пояснив, що значні цифри економії мали показати енергоощадні заходи, що впроваджуються на лінійному управлінні магістральних газопроводів.
На думку ж Ярослава Шевчука, не треба «дутих цифр», а тому рішення слід доопрацювати. Геннадій Сорока запропонував виключити з переліку енергоощадних заходів ті, які стосуються лінійного управління магістральних газопроводів.
Зрештою, проект змін в заходи щодо забезпечення виконання Комплексної програми енергозбереження депутати Ковельської міськради взяли за основу і він буде розглядатися на наступній сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БЮТівка Показати IP 27 Березня 2009 13:12
Правильно, бо Шевчук на відміну від Кошика в цих питаннях компетентний.
з Незалежності Показати IP 27 Березня 2009 15:07
Шевчук компетентний в питаннях - де і коли йому випити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus