USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатів Луцької міськради заблокували в сесійній залі

14 Травня 2018 11:41
Після бурхливого емоційного обговорення питання щодо виділення коштів на реконструкцію центру реабілітації учасників АТО присутні активісти та бійці вирішили перекрити депутатам вихід з зали засідань.

Про це йшлося під час пленарного засідання 41 позачергової сесії Луцької міськради 14 травня.

У рамках обговорення змін до бюджету 5 мільйонів гривень пропонували виділити на реконструкцію приміщення на проспекті Молоді під реабілітаційний центр для волинських бійців.

Секретар міськради Григорій Пустовіт пояснював, що кошти варто залучити з держбюджету, адже відповідні обіцянки неодноразово давав нардеп Ігор Лапін.

Своєю чергою, учасники АТО на полягали на виділенні 5 мільйонів гривень з міського бюджету. Після бурхливого обговорення головуючий оголосив перерву, під час якої вихід депутатам з зали засідань заблокували присутні активісти.

Зрештою, після перерви, кошти у розмірі 5 мільйонів гривень виділили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
боголюбы Показати IP 14 Травня 2018 12:04
Когда уже порядок будет? Почему активное меньшинство диктует пассивному большинству что делать? И тронуть нельзя все герои "революции" "патриоты" имеют гражданскую позицию.. Понимать начинаю Сталина, который своих "героев революции и гражданской войны" в 30 е годы штабелями ложить начал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus