USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Депутати звернулися до Лапіна щодо коштів на реабілітаційний центр для бійців

14 Травня 2018 14:38
Виконати нарешті давні обіцянки та посприяти, аби за кошти субвенції з держбюджету в Луцьку профінансували реконструкцію приміщення поліклініки № 1 під центр реабілітації учасників АТО, закликали депутати міськради нардепа Ігоря Лапіна.

Про це йшлося під час позачергової сесії Луцької міськради 14 травня.

Як повідомлялося, депутати прийняли рішення спрямувати 5 мільйонів гривень з міського бюджету на реконструкцію приміщення під реабілітаційний центр для атовців.

Разом з тим, обранці громади нагадали про неодноразові обіцянки нардепа Ігоря Лапіна, які той давав ще з 2015 року, посприяти у виділенні коштів на центр з держбюджету. Зі слів депутатів, і на даний час його слова залишаються лише обіцянками.

Як повідомив обранець громади Сергій Була, нардепу пропонують порушити перед Кабміном та міністерством фінансів питання включення до переліку об’єктів фінансування з коштів субвенції держбюджету на соціально-економічний розвиток реконструкції приміщення відділення водолікування Луцького ЦПМСД на проспекті Волі, 66а під реабілітаційний центр для автоців. На реконструкцію з держбюджету просять виділити 16 мільйонів гривень.

Депутати підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лапін І. О. Показати IP 14 Травня 2018 15:56
А можна посилання на текст обіцянки?
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 23:08
А іншими медзакладами м.Луцьк вони користуватися не можуть,як користуються Учасники Бойових Дій всіх інших категорій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus