USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутату луцької міської ради не хочуть надати земельну ділянку в «царському селі»

23 Червня 2008 23:25
Депутат Луцької міської ради Микола Нікітюк звернувся з позовом до Луцького місьрайонного суду задля оскарження рішення Липинської сільської ради про ненадання йому земельної ділянки, - 23 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутат міськради Микола Нікітюк подав адміністративний позов з метою оскарження рішення Липинської сільської ради від 18 січня 2008 року про відмову у виділенні йому земельної ділянки 0,25 га землі для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та 0,12 га для ведення будівництва. Пан Нікітюк стверджує, що за останній час на 70 га розширилась земельна площа села Липини.
Представник Липинської сільської ради Микола Грубяк мотивує відмову про ненадання землі тим, що з 2003 року Липинська сільрада не видає земельних ділянок за відсутністю площі та плану будівництва. Окрім того, розширення меж Липин ще не означає, що можна надавати земельні ділянки.
Суддя Луцького міськрайонного суду Лоліта Івасюта ухвалила прохання позивача стосовно надіслання запиту до земельного управління Луцького району про статистику виділення за останні три роки фізичним та юридичним особам земельних ділянок у Липинах. Суд призначив слухання за позовом депутата Нікітюка на 14 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus