USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати-бютівці відзвітувалися перед лучанами. ФОТО

4 Червня 2009 09:27
Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Луцькій міській раді відзвітувалася про свою роботу у 2008-2009 роках. Про це 4 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Зібрання у Народному домі «Просвіта» розпочалося з виконання державного гімну України. Опісля голова Луцької міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Григорій Пустовіт своєю промовою відкрив захід. Пан Пустовіт коротко охарактеризував діяльність фракції БЮТ у Луцькій міськраді. Крім того, Григорій Пустовіт вручив квіти партійному активісту Надії Квашук, у якої був день народження.
 
Про роботу фракції БЮТ у міськраді детальніше проінформував її голова Юрій Корольчук. За словами пана Корольчука, бютівські депутати у 2008-2009 роках подали понад дві сотні депутатських запитів. Юрій Корольчук зазначив, що запити використовувались як інструмент вирішення тих чи інших проблем жителів Луцька. До луцьких бютівців за звітний період надійшло понад 2 тисячі звернень від мешканців обласного центру. Як розповів голова фракції, зверталися в основному щодо проблем житлово-комунального господарства, благоустрою, вирішення соціальних проблем тощо.
 
Пан Корольчук розповів про виконання бюджету, деяких цільових програм та про досягнення міської влади за звітний період. На завершення виступу Юрій Корольчук зазначив, що сподівається, що бюджет Луцька  у 2009-му буде виконаний.
 
Опісля присутні депутати фракції БЮТ відповіли на запитання лучан. Мешканці обласного центру почули відповіді від голів профільних комісій Луцькради Сергія Григоренка – щодо питань спорту, Андрія Дубовика – щодо проблем з транспортом, житлово-комунальним господарством, Олександра Пилиповича – щодо питань, пов’язаних із комунальним майном. Крім того, виступили депутати Вадим Вітинський, Олександр Івлев, Василь Тимощук та Василь Гриб.
 
На завершення Григорій Пустовіт зазначив, що відповідь на ті питання, щодо яких не пролунали у залі відповіді, можна буде дізнатися у газеті «Луцький замок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 09:43
А зал-то напівпустий + з тих, що є впізнаються обличчя численних бютівських кєровніків і актівістів....
Вінстон Показати IP 4 Червня 2009 11:08
А кому цікаво на таке збіговисько лазити! Їхній так званий ЗВІТ видно у економіці, політиці і у буденному житті! Варто лише включити телевізор, як там, Тимошенко щось "штовхає" чи Яник. А толку, як кажуть, НУЛЬ. Тільки пиз....и вміють!
Виборець Показати IP 9 Червня 2009 19:16
Сам факт, що депутати прийшли до виборців для відвертої розмови із почуттям відповідальності прозвітуватися за доручене,- є позитивним. Із звіту видно, що велика робота пророблена депутатами в комісіях, під час сесійних засіднь, в роботі з виборцями, яких на прийомі було понад 2 тисячі. Хотілося б почути про роботу пророблену депутатами по розробці і впровадженні міроприємств по ліквідації економічної кризи в місті. Було б доречним, при нинішній виборній системі, щоб від виборців в кожній комісії мав право бути присутній представник з правом дорадчого голосу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus