USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати хочуть познайомитися з директором «Луцьктепла»

17 Червня 2015 15:35
На засідання чергової сесії міської ради хочуть запросити новопризначеного директора ДКП «Луцьктепло».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 17 червня.

Нагадаємо, на підприємстві тривалий час міський голова не призначав керівника. Та вже в червні таки колективу представили керманича.

Депутат міської ради, член депутатської груп «Новий Луцьк» Микола Дендіберін запропонував заслухати на сесії новопризначеного керівника підприємства, бо до нього є немало питань.

Нагадаємо, 20 травня лучанам відключили гарячу воду, оскільки ДКП «Луцьктепло» боргує НАК «Нафтогаз» за газопостачання. Окрім того, як повідомлялося, міліція розслідує розтрати на ДКП «Луцьктепло».

Але у зв’язку з численними боргами на підприємстві, ДКП «Луцьктепло» можуть визнати банкрутом.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, чию людину призначили на посаду керівника ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 17 Червня 2015 15:50
Давно пора поговорити! На сьогоднішній день гаряча вода є в трьох районах Луцька окрім центру міста. В центрі що, живуть не люди? Вже геть здуріли! Якщо включати воду то по всьому місту а не по окремих районах! Куди ж дивиться міська влада! Пан мер, або ж Ви розберетеся з цією проблемою або більше мером не будете.
Моня Показати IP 17 Червня 2015 22:52
Так воду подали лише у ті будинки, які біля міської лікарні і дитячої лікарні. І все. Більше газу не дають з Києва. Треба, щб люди погасили борги тоді і буде гаряча вода. А міська влада працює над тим, щоб домовитися з Києвом про газ
Андрій до Моня Показати IP 18 Червня 2015 12:24
А міська влада працює над тим, щоб домовитися з Києвом про газ --------------------- А не працює над тим, щоб знайти злодіїв вкравших гроші? Борг лучан - 42 млн, а борг Луцьктепло - 73,1 млн.. ДЕ гроші - Зін? ---------- Може давно поставити питання, навіщо прокладочна компанія Луцьктепло потрібна Луцьку? Для подальшого розкрадання? Вона НЕ Є виробником тепла, а тільки "місцеве РУЕ" по зароблянню грошей можновладцями. Гаряча вода дійсно подана в житлові будинки, АЛЕ підпорядковані до лікарняних котелень. Влада доб'ється, що люди перейдуть на електронагрівачі та бойлери, а як-що це буде вигідніше "централізованого злодійства грошей" - ніхто не заставить включити споживачів гарячу воду "від Луцьктепло" (ще наживуть собі один збиток, шкода тільки пенсіонерів) На "планах" - "централізоване опалення" з новими тарифами і "можливостями".. До відома Лучан, про відключення води в Луцьку скоріше Київ НЕ знає. Владі не вигідно висвітлювати з себе дурнів. (тому звідти й "мовчанка"!) "Лупайте скалу"!
ААА Показати IP 17 Червня 2015 22:54
Та хто б не був мером за просто так газу не дадуть. За все у цьому житті платити треба. Романюк й так молодець, адже старається зробити місто кращим. Переконаний, що й тути він намагається вирішити питання з Києвом і не сидить с клавши руки
Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 02:57
С 01.01.2006 все Потребители должны были подписать Договор с Теплосетью, который формой и содержанием равен Типовому при НАЛИЧИИ структуры тарифов на тепло, т.е. расклад в % проплаченных денег по плану-счетам бухгалтерии, что позволяет сразу определить схему хищений или мошеничества. Оплата без указанного Договора есть работа Теплосети вне правового поля ЖКХ Украины т.е. по БАНДИТСКИМ ПОНЯТИЯМ, а работа по "переработанным" Договорам противозаконна. Типовой договор позволяет ГОСУДАРСТВУ защищать Потребителя: Теплосеть передает СВОЮ услугу-тепло Потребителю ТОЛЬКО на горизонтальной трубе перед батареей, ОБЯЗАН доказать КАЧЕСТВО услуги путем составления нормативных Актов в начале и конце отопительного сезона по ВСН и КОЛИЧЕСТВО с помощью тепломеров. Если этого нет, то НАДО открывать дела по статьям 367, 364/2, 190/4,191/4 и 358 от губернаторов, меров до должностных лиц теплосети начиная с 01.01.2006 года. Если Теплосеть захочет сохраниться, то она выведет подачу и обратку в подъезды и через ДАЖЕ счетчики горячей воды буде подавать теплоноситель с температурой +65-80грС КРУГЛОГОДИЧНО, а Потребитель по своему проекту будет получать горячую воду через водо-водяной бойлер и подключать отопление по своим возможностям и желаниям и САМ отвечать за тепло в помещениях квартиры. Оплата за тепло уменьшиться в 6-12 раз для Потребителя.
Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 03:13
Потребитель САМ будет заинтересован в ТЕПЛОМ подъезде (+10-15% от затрат отопления),т.к. перегородка в квартиру расчитана на теплый подъезд, а при холодном оплата увеличивается до 40%. Потребитель СМОЖЕТ использовать новинки приборов и оборудования отопления. Существующая схема создана в 1876г. проф. Львовым и есть САМАЯ ЗАТРАТНАЯ в Мире и НЕТ новинкам для использования. В Донецке мер Лукьянченко, ожидая проблем с Киевом купил оборудование на 1200000грн для пеллетов котельных и проверил ПОЛНЫЙ отказ от газа и угля, а так же расчитал что 9000га пустырей Донецка позволяют обеспечить ВСЮ область пеллетами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus