USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Працівники «Луцьктепла» зірвали засідання виконкому

7 Травня 2014 13:08
Розірвати контракт з керівниками КП «Луцьктепло» та призначити нового директора, погодженого з трудовим колективом, вимагали десятки працівників підприємства, які прийшли на засідання виконкому Луцькради.

Інцидент відбувся під час засідання виконкому, що відбулося 7 травня.

Лідер Правого сектора Волині Павло Данильчук без попередження прийшов на засідання виконкому разом із декількома десятками працівників КП «Луцьктепло». Він намагався одразу виступити, незважаючи на те, що тривав розгляд питання про підготовку до виборів Президента України. Міський голова Микола Романюк попросив його зачекати, доки члени виконкому завершать обговорення питання. Павло Данильчук погодився та згодом повідомив, що до нього, як до депутата міськради, зверталися працівники підприємства, представники громадських структур Волині їздили на зори працівників «Луцьктепла». Йдеться про шалений тиск на працівників, переведення їх на чотириденний робочий тиждень. З його слів, служба безпеки підприємства їздила котельнями та погрожувала, що ті, хто прийде сьогодні на зустріч із міським головою, буде звільнений.

Виступили також представники ініціативної групи. Так, Неоніла Слюсар, голова профспілкового комітету, яка, з ї слів, була звільнена із порушенням законодавства у лютому цього року, оголосила вимоги працівників. Вона розповіла, що з 2011 року, відколи підприємство очолив Олександр Киричук, борги підприємства значно збільшилися, що вона пов’язує не із подорожчанням енергоносіїв, а з господарською діяльністю керівництва. Працівники запрошували міського голову прийти на збори трудового колективу ще торік.

З її слів, наразі винесли питання про припинення подачі гарячої води протягом 5 місяців, мотивуючи тим, що послуга збиткова. Втім, на її думку, підстав для припинення подачі гарячої води немає, оскільки тарифи на газ та електроенергію для підприємства не змінилися. Нині працівникам пропонують переходити на чотириденний робочий тиждень, а операторам котелень, які на 5 місяців залишаться без роботи, пропонують писати заяви на звільнення за власним бажанням. Тих, хто напише заяви, обіцяють знову прийняти на роботу восени, інших погрожують звільнити. На думку активістки, після тривалого відключення гарячої води лучани встановлять у помешканнях бойлери, і восени робота підприємства може виявитися непотрібною. До того ж,як повідомила Неоніла Слюсар, наразі ряд рентабельних котелень готується до здачі у концесію.

Працівники вимагають зупинити розвал підприємства, розірвати контракти з керівником Олександром Киричуком та його заступником Тетяною Казачек, а призначення нового директора узгодити із колективом підприємства.

Микола Романюк запевнив, що ніхто не збирається вимикати гарячу воду на 5 місяців, та назвав це абсурдом. З його слів, відключатимуть подачу гарячої води у тих котельнях, які за графіком закриватимуть на профілактичний ремонт. Також він пообіцяв, що не йтиметься про оренду чи приватизацію підприємства та зазначив, що хотів би вислухати директора КП «Луцьктепло» у присутності колективу. Насамкінець, зустрітися з колективом підприємства він пообіцяв 22 травня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
валя вітя Показати IP 7 Травня 2014 13:30
правий сектор допоможіть людям. Не дайте до крісел начальників прийти пихатим багатим які зажрались і совісті у них немає дядькам допомагайте таких викорінити з крісел. якщо так гарно сидиться хай вдома сидять у них є гроші а нам треба сімей годувати
пс Показати IP 7 Травня 2014 14:03
козачек і киричук люди з контініуму, і тупо під прикриттям мера ложать підприємство
Мда Показати IP 7 Травня 2014 14:06
"Працівники ДКП "Луцьктепло": Сітуха, звільнений в минулому році через свою некомпетентність, правомірність звільнення якого визнав суд; Слюсар Неля, яку "відірвали" від тепленького місця по розподілу профспілкових коштів та безкоштовних санаторних путівок; слюсар Федотов, головна претензія якого до адміністрації це те, що не дали працівникам цукерок до 23-го лютого (дня створення Червоної Армії, яка вбивала українських студентів під Крутами) та інші... Мда, гарна компанія однодумців, яку очолив представник Правого сектору. Як на мене, то Правому сектору варто було б зайнятися російськими терористами та сепаратистами, які загрожують безпеці нашої держави, а не вирішувати персональні питання одіозних осіб
угу до Мда Показати IP 7 Травня 2014 14:09
Ой, невже адміністрація обізвалась? Що запахло смаженим?
працівник до Мда Показати IP 7 Травня 2014 14:13
Саме тому й зібрався Майдан: щоб доводити неправомірність таких "правомірностей". А правомірність звільнення Слюсар вже довели? Спробуте...
555 до Мда Показати IP 7 Травня 2014 14:18
Не переводьте у політичну площину, "патріоти"
Юлька до Мда Показати IP 7 Травня 2014 14:27
Як би всі були такі "не компетентні2 як п.сітуха, то підприємство надавало якісні послуги!! А так Казлячеки, і служба"безпеки"(навіщо вона потрібна?тільки з\п.отримують 10тис.)загнали у борги підприємство, і надалі розграбовують, тільки от у чому проблемка:Романюки і його свитка, їх "покривають" тому що мають з цього відкат!!
з Майдану до працівн Показати IP 7 Травня 2014 14:21
Майдан стояв проти злочинної влади Януковича, за Європейський вибір України, за свободу слова і думки, за економічний розвиток, а не за повернення на роботу некомпетентних і нечистих на руку працівників
Юлька до з Майдану до працівн Показати IP 7 Травня 2014 14:29
так чому ж продовжують працювати некомпетентні? які навіть уявлення не мають як працює котельння, і по яких трубах йде вода? ага "компетентна2 з рівного)
також з Майдану до з Майдану до працівн Показати IP 7 Травня 2014 14:36
Саме так: за свободу слова і думки, а не для того, щоб тихенько продати, розікрасти і людей передушити (себто звільнити) по одному
Дід щукар Показати IP 7 Травня 2014 15:07
Чи тому люди стояли на майдані, щоб під прикриттям влади відкрито одні і тіж дерибанили державні: Луцький спиртзавод, завод "Сойне", Луцькводоканал та Луцьктепло. Чому за це ніхто з керівництва області та правоохоронних органів не поніс відповідальності.
Маня до Дід щукар Показати IP 7 Травня 2014 15:23
Бо як сказав Пустовіт (читайте під прицілом) він і не знав про таку проблему
ЛуцькТепло до Маня Показати IP 8 Травня 2014 07:41
Не знав, бо "не говорить" з своєю жінкою, яка працює в Луцьктепло.. Брехун, як і Юля!!!
Волинь до Дід щукар Показати IP 7 Травня 2014 15:44
А дерибанить усі ці структури Єремеєв під чутким наглядом Януковича та Фірташа. Ось головна причина усього цього кавардаку.
Олесь до Волинь Показати IP 7 Травня 2014 15:59
Абсолютно вірно! Еремеев має пеха на Луцьктепло і Водоканал. І романюк, що їсть " з долоні" в олігарха, закриває очі на підготовку до "розпилу" і всіляко сприяє цьому непотрібству.Нічого особистого. Просто бізнес. Бабло перемогло обов"язок мера перед Громадою Луцька. Не перший раз, доречі.
ой до Олесь Показати IP 7 Травня 2014 16:06
а як ми надіялись що цей мер буде кращий від попереднього! як перед виборами він всіх жінок вітав листівками з 8 Березня, причому кожного з імям, по-батькові! невже за гроші і маму можна продати? а як потім все інше життя після "мерства" жити "злодієм"? щоб люди і руки не подали
Сергій до ой Показати IP 7 Травня 2014 19:58
То все в площині- Майдан переміг, ,Палицю до корита...а народу лапшу на вуха і працюватти та робити реальні економічні кроки ніхтотне буде.....В мене надія тільки на Європу, яка дасть гроші, та не дасть красти!!!
тьотя соня Показати IP 7 Травня 2014 20:22
Неля, ти - молодець! Вже другий раз відвернула від нас, простих людей , біду. Ось які люди повинні бути у владі, за народ: прості, чесні, принципові! Здоровя тобі !
Анонім до тьотя соня Показати IP 8 Травня 2014 12:43
А чому заключалась біда яку відвернула Неля?
Петро Показати IP 7 Травня 2014 20:25
Тепер люди мають усі прийти на збори 22 травня, коли приїде Романюк у Луцьктепло. І давайте всі разом покажемо шо ми сила шо ми не стадо баранів якими можуть крутити ті таньки і всякі ж**зи
Остап Показати IP 7 Травня 2014 21:51
Луцьктепло розірвало договори на прийом платежів від населення з 12 банками Луцька. Люди змушені бігати по різних банках щоб заплатити. Вбачається умисел керівництва, бо причин нема жодних! Дали команду а для преси - колегіальне рішення.
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 06:51
Еремеев через підставного директора Киричука купить Луцьктепло, а Романюк цьому сприяє, тому сенсу йому жалітися нема
123 до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 08:22
Висновок: звільнити підставного Киричука і не голосувати на виборах за Романюка.
123456 до 123 Показати IP 8 Травня 2014 10:25
так і треба
вввв Показати IP 8 Травня 2014 08:31
Неля Слюсар=Понамарьов, Данильчук=Гіркін (псевдо "Стрілок), дії в один в один.
Жужа Показати IP 8 Травня 2014 08:37
Потрібно працювати, а не мітингувати у тяжкий для країни час. А Данильчука разом з Неонілою потрібно послати в Донецьку область на захист Вітчизни. Хай там проводять збори проти сепаратистів, а то вміють лише верещати, як свині недорізані.ВПЕРЕД НЕОНІЛА на барррррррррррррррррикади
123456 до Жужа Показати IP 8 Травня 2014 10:24
А ти не хочиш на барикади?Тобі пора
Юлька до Жужа Показати IP 9 Травня 2014 20:02
Та люди хочуть працювати, але їм погрожують і звільняють, всілякі "служби безпеки"- (нафігаПОТРІБНІ).Так тяжкий час вкраїні, а вони -хапугі "ровенські" ніяк не нажеруться, а людей звільняють,яким потрібно трьох дітей годувати!!!То скажіть де правда?Вперед Казлячек додому- до Рівного!!!
ЛуцькТепло Показати IP 8 Травня 2014 09:01
Як би не Данильчук, до й до сьогодні керували казнокради, а підспівували б їм різні запроданці і Жужі.
Вітер Показати IP 8 Травня 2014 09:23
Мало Данильчуку платять, от і скаче, як підстрелений
123456 до Вітер Показати IP 8 Травня 2014 10:30
Не всі такі ще продажні як напевно ТИ
Крамар Показати IP 8 Травня 2014 09:28
В Нелі шило в дупі, як сама отримувала по 6 тисяч і торгувала базкоштовними путівками, то сиділа і мовчала. А від корита відірвали, то виє, як собога плюгава на місяць.
ой ти полішук до Крамар Показати IP 8 Травня 2014 10:16
видно по собі судиш! Собака гавкає - караван іде! Неля, ти - супер, тримайся!
Волинь Показати IP 8 Травня 2014 12:31
Романюка гнати з міськради, бо він вже весь Луцьк продав. Коли нажереться. свинюка ???
До Волині Показати IP 8 Травня 2014 14:24
Суща правда, і якого біса до кінця місяця тягти, а не мерщій людям допомагати, і чого тих бандюків-казлячек-киричук не женуть в шию-то ж злодюги з великої букви! А тому що мер їх покриває, і не захистить він простих людей, бо добре все знає і злодюгам прислужує-ганьба! Данильчук, змилуйтесь, на Вас одна надія, тільки не здайтесь, бо ці бандити на все підуть.
Вітер змін Показати IP 8 Травня 2014 14:40
Данильчук вже зовсім зачмирився, ті кого він в центрі ставив на коліна, зараз в Славянську на блокпостах стоять, а він "патріот", рішає шкурні питання якоїсь Слюсар!!!
Ерема до Вітер змін Показати IP 8 Травня 2014 19:40
Ветер с Еремовской задницы все просит перемен, продажный хохол всегда останется продажным хохлом хорошо что таких немного
Таня Показати IP 20 Травня 2014 15:53
"Романюк пообіцяв, зустрітися з колективом підприємства він пообіцяв 22 травня." о,як йому підфартило) а зборів то не буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus