USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Депутати міськради не затвердили порядок переведення дач у житлові будинки

22 Березня 2017 09:36
Проект порядку переведення дачних та садових будинків у житлові не здобув підтримки більшості депутатів міськради.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 21 березня.

Депутати вдруге розглянули проект рішення про затвердження переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним нормам, у житлові будинки.

Автор проекту рішення Микита Рабан повідомив, що під час попередньої сесії він зняв проект рішення з розгляду, оскільки документ просили доопрацювати. Відповідно до змін, які запропонували в управлінні містобудування та архітектури, процедуру переведення дачних і садових будинків у житлові дещо ускладнили. Так, в управлінні пропонують, щоб через центр надання адміністративних послуг заява потрапляла в департамент житлово-комунального господарства, який готував би лист-обґрунтування, який протягом трьох днів опрацьовувало б управління містобудування та архітектури та давало свій висновок. Пакет документів після цього повертатиметься в департамент ЖКГ, а департамент готуватиме проект рішення для розгляду виконкому.


Депутати усе ж не підтримали проект рішення – під час двох голосувань лише 21 обранець громади підтримував проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 22 Березня 2017 10:51
Який порядок ще треба, коли ЗУ № 1673-VII від 2.09.2014, яким визначено що порядок визначає КМУ (ст 81. Житлового кодексу). Порядок розробив КМУ (Постанова № 321 від 29.04.2015)??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus