USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати не хочуть продавати автомобілі Волиньради

4 Липня 2014 14:31
Обранці громади області виступили проти продажу деяких автомобілів із метою виручення коштів, аби погасити борги на комунальному підприємстві «Автогосподарство Волинської обласної ради». Це питання розглядали 4 липня під час засідання комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Під час розгляду проекту рішення про відчуження основних засобів шляхом продажу через аукціон стало відомо про намір продати три автомобілі КП «Автогосподарство Волинської обласної ради». За виручені кошти планують погасити заборгованість із заробітної плати на підприємстві, - інформує Волинський інформаційний портал.

Одним із транспортних засобів, що планують продати, є Fiat Ducato 1990 року випуску. Члени комісії висловили сумніви, що вдасться нормально реалізувати такий старий автомобіль, мовляв, кошти більше підуть на його оцінку та організацію аукціону.

А от Mercedes-Benz Viano (2006 року випуску) та Skoda Classik (2008 року) депутати вирішили, що не варто продавати. Адже автомобілі в хорошому стані й будуть затребувані.

Окрім того, на аукціон пропонують виставити автомобіль Волинської обласної ради DAEWOO Lanos 2002 року випуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
валерій Показати IP 5 Липня 2014 07:19
мерседеси продайте,а купіть вітчизняні таврії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus