USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати створили комісію для напрацювання списку доріг, які потребують ремонту

8 Лютого 2018 13:42
Волинська обласна рада утворила тимчасову спеціальну комісію, яка повинна напрацювати список об’єктів в області, де проводитимуть цьогоріч поточні та ремонтні дорожні роботи.

Про це йшлося під час засідання позачергової сесії облради 8 лютого.

Тимчасова комісія напрацьовуватиме пропозиції щодо розподілу державної субвенції на проведення капітальних і поточних ремонтів, а також утримання автошляхів області. Йдеться, зокрема, про дороги загального користування місцевого значення, вулиці та дороги комунальної власності у населених пунктах області.

Робота над узгодженням переліку об’єктів, на які спрямують кошти, триватиме два тижні. Передбачено залучити до обговорень представників ОТГ, сільських, селищних, міських і районних рад області.

До складу комісії увійдуть депутати-представники усіх фракцій облради: Олексій Панасюк, Михайло Імберовський, Іван Киричик, Ігор Лех, Юрій Ройко, Михайло Скопюк, Віктор Козак та Юрій Цейко.

Нагадаємо, на засіданні постійної комісії ради Вячеслав Рубльов наголошував на необхідності врахувати побажання громад. Депутат пропонував влаштувати зустріч за участю голів ОТГ, районних і місцевих рад, аби спільно обговорити ситуацію, яка склалася навколо ремонту доріг в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus