USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутати від БПП приїхали перешкоджати експертизі Насірова, – активіст

4 Березня 2017 21:02
Представники Національної антикорупційної платформи заявляють, що депутати від БПП прибули до медзакладу, аби перешкоджати експертизі затриманого очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це заступник голови Національної антикорупційної платформи Максим Іваніщев розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Іванищев і інші представники організації приїхали в Інститут кардіології імені Стражеска перевірити, чи дійсно депутати від Блоку Петра Порошенка перешкоджають проведенню експертизи. Зокрема, йдеться про нардепів Олександра Третякова та Гліба Загорія.

У спілкуванні з Іваніщевим Третяков іронічно відповів, що депутати приїхали лише поспостерігати за тим, що відбувається і підтримати главу ДФС.



Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Главу Державної фіскальної служби у четвер увечері, 2 березня, затримали у так званій справі Онищенка. І вже сьогодні Насіров вперше з моменту оголошення йому підозри зробив заяву стосовно висунутих йому обвинувачень. «Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання», - йдеться у заяві Романа Насірова, повідомляє «Громадське радіо».

Згодом стало відомо про те, що медики не підтвердили інфаркт у відстороненого від посади глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр П. Показати IP 4 Березня 2017 21:09
повісити без суду і слідства
Серий король Показати IP 4 Березня 2017 22:45
Шкуру здерти і розстріляти всіх хто прийде на похорон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus