USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Депутати закликають волинян ставати донорами

20 Лютого 2014 14:41
Депутати Волиньради вирішили направити донорську кров пораненим у Києві.

Так, звернення до начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації ухвалили під час 23-ї позачергової сесії.

Депутат Сергій Слабенко запропонував внести зміни у порядок денний та розглянути питання про звернення до Ігоря Ващенюка. Пропонують, враховуючи нагальну потребу у донорській крові для надання допомоги пораненим під час сутичок у Києві, видати наказ про виділення плазми і крові для потреб лікарняних закладів у Києві. Також депутати звертаються до волинян із закликом ставати донорами крові.

Пропозиції щодо доповнень внесли інші депутати. Так, пропонується оголосити на Волині місяць донорства, до того ж надати спеціалізований транспорт, машини «швидкої», для централізованого привезення поранених із Києва на Волинь.

Депутати одноголосно підтримали рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 20 Лютого 2014 15:11
список депутатів що здали кров ???
згідна Показати IP 20 Лютого 2014 15:35
В якій установі здавати кров
Свідомий Показати IP 20 Лютого 2014 15:52
Допишіть, будь-ласка, адресу пунктів прийому крові для даних цілей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus