USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Луцька: «Ми не змушуватимемо себе когось полюбити»

29 Липня 2013 13:24
Не присвоювати звання «Почесний громадянин Луцька» жодному із кандидатів вирішили депутати під час постійної комісії міської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Член комісії Юрій Корольчук зауважив, що присвоєння звання «Почесний громадянин Луцька» набуло такого розголосу, що уже на звання претендує по 4 кандидатури.

«Я пропоную нікого не обирати. Всі кандидати хороші і не можу визначитися, хто з них більше зробив для міста», - висловив думку Корольчук.

Натомість Анатолія Бірюкова дещо образило, що в «списках немає депутата, який більше 19 років працює на благо громади», себто його самого.

«8 січня 2014 року буде 20 років, як я працюю у Луцькій міськраді. От почекаємо і присвоїмо звання Почесного - мені. Я більше, ніж будь хто інший зробив для міста і лучан», - зіронізував Бірюков.
Секретар міської ради Григорій Пустовіт сказав, що не бачить нічого поганого в тому, що на одне звання претендує кілька кандидатів.

«Ми не повинні відмовлятися і взагалі не давати звання через те, що є 4 претенденти. Існує певний механізм обрання. Все одно на спільному засіданні усіх комісій доведеться обирати когось одного, щоб потім рекомендувати його на розгляд сесії», - пояснив Пустовіт.

Олександр Пиза зауважив, що якщо серед представлених кандидатів немає одного фаворита, то не варто взагалі мучитися і голосувати.
«Ми не будемо заставляти себе когось полюбити, а когось образити. Якщо немає кандидатури, яку б ми безперечно вважали б достойною, то і не варто себе ґвалтувати. Не обираймо тоді жодного», - сказав Пиза.
Більшість депутати проголосували за те, щоб не рекомендувати проект на розгляд сесії.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР ЛИС НЕ СТАНЕ «ПОЧЕСНИМ ГРОМАДЯНИНОМ ВОЛИНІ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 29 Липня 2013 22:34
Бирюкову из дерьма памятник надобно поставить .
Житель Показати IP 29 Липня 2013 22:35
Клоуни безтолкові...що ще можна сказати. Хвалять самі себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus