USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцької райради просять додаткові кошти ветеранам ОУН-УПА

11 Липня 2008 18:11
Під час засідання постійної комісії Луцької районної ради з питань соціального захисту населення депутати рекомендували своїм колегам із планово-бюджетної комісії виділити додаткові кошти на компенсації за соціальні послуги жителям району і на одноразові допомоги ветеранам ОУН-УПА, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальника управління праці та соціального захисту населення Луцької РДА Алли Климчук, раніше район мав борги перед тими мешканцями, хто доглядав, надавав інші соціальні послуги інвалідам, пенсіонерам, одиноким людям та усім незахищеним категоріям громадян. Наразі ці борги погашені. За 2008 рік до відповідного управління надійшла 41 заява на виділення такої компенсації, з яких 30 задовольнили. Станом на 1 липня цих отримувачів у Луцькому районі нараховується 58. Пані Климчук попросила у депутатів виділити додатково 29 тисяч гривень на виплату компенсацій за надані соціальні послуги.
 
Члени профільної комісії Луцької райради рішенням підтримали свого голову Юрія Сургента, котрий просив «з огляду на соціальну ситуацію на місцях внести пропозицію планово-бюджетній комісії виділити ці кошти».
 
Аналогічне рішення депутати прийняли і щодо виділення додатково 6,3 тисячі гривень, спрямованих на виплату одноразової допомоги ветеранам ОУН-УПА, яких у Луцькому районі нараховується 42 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus