USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Депутати Луцькради вважають механізоване прибирання вулиць неефективним

30 Вересня 2009 11:38
Ряд обранців луцької громади висловили своє ставлення до механізованого прибирання вулиць обласного центру Волині. Про це 30 вересня йшлося під час 47-ої сесії Луцької міської ради, - інформує репортер «Волинських Новин».
Першим під час депутатських запитів про механізоване прибирання озвучив думку обранець громади Іван Смоленг. Мовляв, воно не достатнього очищує вулиці та майдани міста від сміття та бруду.
Депутат Олександр Хоменко продовжив цю думку, зауваживши, що вчора під час зустрічі з виборцями, лучани теж висловили тезу про те, що механізоване прибирання не забезпечує адекватного прибирання. Адже прибирають не рівню поверхню, а тротуари і дороги з ямами.
Велике скупчення сміття спостерігається під кущами на вулицях Кравчука та Соборності. Лучани висловлюються за відновлення ручного прибирання.
Питання прибирання стурбувало і депутата Світлану Мамосюк. Вона поцікавилася сумами, які виділяються на механізоване прибирання, мовляв, на це виділяється 450 тисяч гривень на місяць.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus