USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Депутати не хочуть віддавати «цукерку»

20 Січня 2012 11:44
Приміщення, в якому розташований боксерський клуб «Золота рукавичка», не рекомендують передавати на баланс управління освіти мерії Луцька. Мовляв, не зрозумілі мотиви передачі. Та й в міських освітян може забракнути коштів для його утримання.

Про це йшлося 20 січня під час засідання депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Луцької міської ради.

Оскільки очільник комісії Олександр Пилипович на засідання не прийшов, головував тут заступник очільника комісії Артур Василевський.

Він розповів, що з 2005 року ДКП «Луцьктепло» опікується приміщенням боксерського клубу : провело ремонт та облаштувало для занять юних боксерів. «ДКП протягом 5 років платило за комунальні послуги. А тепер цю цукерку хочуть забрати. ДЮСШ захотіла це приміщення собі забрати», - зауважив він.

Генеральний секретар Федерації боксу Волині, тренер клубу Петро Боярчук сказав, що приміщення треба передавати на баланс управління освіти, бо в ньому знаходиться відділ боксу міської ДЮСШ № 2. Мовляв, усі тренери отримають заробітну плату в відомстві Олега Гребенюка.

Також він зазначив, що в 2011 році керівництво «Луцьктепла» нібито поставило вимогу перед клубом. А саме – самостійно оплачувати комунальні послуги. «У нас грошей немає. Раніше «Луцьктепло» комунальні сплачувало… Ми ж – соціальний заклад. В нас діти безкоштовно тренуються», - каже Боярчук.

Член комісії, депутат міськради Олександр Плісецький запитав, чи боксери проводили перемовини з ДКП. «Я не можу зрозуміти мотивів. Чому ви хочете цю передачу?», - поцікавився депутат.

Боярчук відповів, мовляв, були усні перемовини, але тепловики відмовилися допомогти з боргом за «комуналку». «В нашій державі все, що хоч, може бути. Завтра влада зміниться і нас виженуть. Нам пропонували договір тільки на 1 рік. Чому не на 10? Ми мусимо піклуватися про майбутнє», - бідкається спортивний функціонер.

Начальник управління освіти мерії Олег Гребенюк розповів членам комісії, що в його відомства не вистачить коштів на утримання боксерського клубу. «У нас розписано все до гривні. В нас ніде не буде грошей, щоб заплатити за борги за комуналку. На цей рік не передбачено додаткових коштів», - відзначив посадовець.

Артур Василевський припустив, що «ці хлопці» хочуть забрати приміщення в «Луцьктепла». «А потім віддати невідомо кому», - додав він.

Отож, члени комісії вирішили рекомендувати депутатам відмовити в передачі нежитлового приміщення клубу «Золота рукавичка» управлінню освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
непоняв Показати IP 20 Січня 2012 15:45
а при чому тут цукерка?
Анатолій Котлюк Показати IP 20 Січня 2012 16:15
Уважніше читайте текст. Цукеркою приміщення назвав Артур Василевський.
Zavtramen до Анатолій Котлюк Показати IP 20 Січня 2012 20:43
Ясен пень "конХветка"))) "Луцктепло" её сделали, а эти "специалисті" сейчас будут пробовать её схавать))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus