USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутати розділили майно «Молодості»

10 Травня 2012 15:16
Обранці луцької громади вирішили передати двом «жекам» приміщення, які перебувають на балансі ДКП «Молодість», а основні засоби підприємства – Центру туристичної інформації.
Відповідне рішення прийняте 10 травня під час позачергової сесії Луцької міськради.
Як пояснив начальник відділу комунального майна муніципалітету Тарас Яковлєв, ДКП «Молодість» отримує прибуток лише від оренди приміщень. «70% направляють в бюджет міста, а 30% ‒ в казну підприємства», ‒ додав чиновник.
На його думку, доцільніше передати приміщення, які знаходяться на балансі ДКП, житлово-комунальним підприємствам. Зокрема, щоб Будинок побуту утримувало ЖКП №7, а будівлю на вулиці Червоного Хреста, 16 – ЖКП №2.
Натомість меблі, орг- та комп’ютерну техніку – основні засоби «Молодості» ‒ посадовець пропонував передати КП «Луцькреклама».
На прохання «свободівця» Андрія Калахана Яковлєв пояснив необхідність подібних дій. З його слів, ЖКП – економічно активні підприємства, які мають ресурси, необхідні для догляду за приміщеннями. «В ЖКП буде можливість вивести зі штату людей, які цим займатимуться», ‒ додав він.
Певні зауваження до проекту рішення виникли у представника фракції «Батьківщина» Артура Василевського, який запропонував основні засоби передати КП «Центр туристичної інформації та інформації». Мовляв, «Луцькреклама» отримує певні доходи, а фінансування Центру – незначне.
Аби висловити своє ставлення до цієї пропозиції, депутатам довелося голосувати два рази. Спочатку обранці громади не підтримали Василевського. Коли ж начальник міського відділу туризму Наталія Бунда розповіла, що цьогоріч КП отримало на діяльність лише 100 тисяч гривень, з яких 50% піде на зарплати, депутати змінили свою думку.
Тож приміщення з балансу ДКП «Молодість» передадуть ЖКП №2, №7, а основні засоби – КП «Центр туристичної інформації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus