USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати Рожищенської райради вирішували кадрові питання місцевої районки

6 Лютого 2009 13:44
Учора, 5 лютого, відбулася 28-а позачергова сесія Рожищенської районної ради, на порядку денному якої розглядали два питання: про звільнення з посади редактора районної газети «Наш край» Петра Пастушака та про призначення на цю посаду Наталії Яковлєвої. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомив головний спеціаліст сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків iз громадськими організаціями та засобами масової  інформації апарату райдержадміністрації Андрій Жога, ці питання порушили на сесії у зв’язку зі зверненням колективу редакції «Наш край» до районної ради та райдержадміністрації. У зверненні колектив редакції висловив недовіру редактору газети.
 
Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Володимир Войтович зазначив, що установа, яку він очолює, зобов’язана прореагувати на звернення трудового колективу і підтримати рішення цього колективу, прийняте більшістю його працівників.
 
На думку голови районної ради Андрія Музики, проблему, яка склалася в колективі, потрібно вирішувати негайно. У редактора була можливість виправити ситуацію на краще на зборах трудового колективу, але він цим не скористався.
 
На сесії також виступив голова Волинської обласної організації Національної Спілки Журналістів України Михайло Савчак. Він не підтримав жодної зі сторін і попросив при вирішенні кадрових питань максимально дотримуватися законодавства.
 
До речі, на сесію прибуло 37 депутатів. При голосуванні за звільнення з посади редактора Петра Пастушака результати були такими: 30 – «За», 2 – «Проти», 5 – «Утрималось».          За призначення на цю посаду журналіста цієї газети Наталії Яковлєвої проголосували так: 32 –«За», 1 – «Проти», 4 – «Утрималось».
Довідково:
Конфлікт із головним редактором видання у газеті «Наш край» розпочався кілька років тому. Підлеглі звинувачували пана Пастушака у створенні несприятливого клімату в колективі та вказували на недоліки у роботі. Врешті-решт 6 із 9 працівників редакції проголосували за висловлення недовіри керівнику районного ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 14:47
Суть подібних конфліктів у тім, що у редактора в кілька разів вища зарплата, ніж в інших працівників. І більше нічого!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus