USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Держава прогодує»: у Кривому Розі мати залишила 9 дітей з речами під міськрадою

17 Листопада 2021 13:17
У Кривому Розі мати-зозуля залишила своїх 9 дітей з речами і свідоцтвами про народження під будівлею міськради. Жінку знайшли, і вона змушена була пояснити свій вчинок.

Про це повідомляють «Свои».

За словами жінки, її на такий крок підштовхнули життєві обставини.

«У зв’язку з тим, що у мене немає можливості їх годувати і я на цей момент не можу оформити будь-які виплати – малозабезпечені чи аліменти, і я не можу забезпечити умови їхнього проживання, я їх відвезла в міськвиконком і залишила біля входу», – розповіла жінка.

Вона поскаржилася, що звернулася до служби у справах дітей селища Широке, куди вона переїхала з Кривого Рогу, щоб оформити виплати, але там стали вимагати пакет документів, зокрема й довідки про зарплату чоловіка, з яким вона офіційно нерозлучилася. Через ненадані папери допомогу жінці на дітей не оформили.

За її словами, вона стала вимагати, щоб дітей забрали у притулок, але їй повідомили, що місць там немає, єдине – можуть взяти, якщо вона напише відмову від дітей. Проблема не вирішилася і жінка залишила дітей під будівлею міськради.

«Не хочу більше мордувати їх голодом. Я знаю, що держава їх прогодує, тим паче там 7 пацанів зростає – вони будуть захищати Україну», – сказала вона.

Наразі соцслужби прилаштували дітей до Центру реаблітації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Іра Показати IP 17 Листопада 2021 13:29
Думати, треба було, коли народжувала. Немає виплат, то й діти не потрібні
Місцева Показати IP 17 Листопада 2021 13:32
В голові таке не вкладається, жах якийсь. Потрібно починати з того, що діти в неї для грошей.
Анонім Показати IP 17 Листопада 2021 13:33
для когось контрацепція - дивне та незнайоме слово. печалька
Петро Показати IP 17 Листопада 2021 14:08
На дітей у держави завжди бракує грошей .Про них згадують тільки тоді ,коли треба когось в окопи посилати .
Хто з Кривого Рога Показати IP 17 Листопада 2021 14:26
Або дурне або убоге!
Петя Показати IP 17 Листопада 2021 15:58
А ніхто не подумав, що жінка дійсно попала в критичне становище, що такий її крок , то вже відчайдушність. Може варто закцентувати увагу не на тому, а чим думала , коли стільки народила, а на тому, що держава не спроможна забезпечити соціальний захист дітей, пенсіонерів, інвалідів та цілком здорових людей, які отримують нищенські зарплати
Анонім до Петя Показати IP 17 Листопада 2021 18:01
про шерифа та індіанців чули?
Лучанка до Петя Показати IP 18 Листопада 2021 14:50
Ну так, держава не спроможна, то на що надіялась, коли таку кількість дітей народжувала? Не знала, в якій державі живе? Чому всі думають, що раз народила, то якось проживуть? Розставляти ноги і народжувати, то вибачте, ні грошей багато, ні ума для того не треба, треба думати чим ти тих дітей годувати будеш і згадувати .що країна в нас не сама багата, щоб тим дітям дала все безкоштовно. Сумно за дітей.
Лучанка Т до Петя Показати IP 18 Листопада 2021 17:38
Десь з Вами згідна, бо якось ці роки за них дбала, десь не згідна, бо,судячи по всьому, більшість від різних батьків, і, судячи по всьому, безголова.Питання в іншому: де ті «поци», які влаштували їй таке «свято»? Чому батьки стоять осторонь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus