USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Державна влада і місцеве самоврядування на Волині – у жіночих руках

1 Квітня 2009 16:57
Майже три чверті працюючих  в органах державної влади та місцевого самоврядування на Волині – жінки. Про це 1 квітня інформують «Волинські Новини».
 
На кінець 2008 року в області працювало 6,6 тисячі державних службовців та 2,6 тисячі посадових осіб органів місцевого самоврядування, що становить 4% загальної кількості працюючих в економіці і соціальній сфері області. За рік кількість державних службовців збільшилась на 3,6%, а посадових осіб органів місцевого самоврядування – на 2,8%, – повідомили у головному управління статистики у Волинській області.
 
Кожні троє з десяти державних службовців та 16% посадових осіб органів місцевого самоврядування працювали в обласному центрі, що зумовлено концентрацією у  місті Луцьку органів управління обласного рівня. Крім цього, найбільше державних службовців та посадових осіб у Горохівському, Камінь-Каширському, Маневицькому районах, а найменше – у Шацькому, Володимир-Волинському, Локачинському районах та у містах Нововолинську і Володимирі-Волинському.
 
Майже три чверті працюючих  в органах державної влади та місцевого самоврядування – жінки. Позитивним є те, що триває процес омолодження корпусу державного та муніципального управління області. Із загальної кількості держслужбовців та посадових осіб 41% – молоді особи у віці до 34 років включно, з них майже половина – віком 27 років і молодші.
 
Разом із тим у галузі управління працюють досвідчені та висококваліфіковані кадри. Понад три чверті з них мають повну вищу освіту, решта –  базову вищутабо ще навчаються, кожні четверо з десяти працюють в органах управління по 10 років і більше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 1 Квітня 2009 17:12
Да я тільки за! Аби вони (баби) не опустилися до нашого рівня. Це стосується всіх крім Юлі Тимошенко і моєї жінки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus