USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Державний об’єкт хочуть здати під кафе

8 Січня 2013 10:00
Волинське Регіональне відділення Фонду державного майна України в області пропонує приміщення під кафе у Ковелі.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Так, волинське відділення Фонду державного майна має намір передати в оренду 2 об’єкти державного майна.

Зокрема, здати в оренду хочуть кафе «Шашлична» площею 17,1 квадратних метра, яке перебуває на балансі ДТГО «Львівська залізниця» і знаходиться на бульварі Лесі Українки, 39г, у Ковелі.

Окрім того, під снековий і кавовий автомати пропонують орендувати і частину приміщення учбово-лабораторного корпусу «Б» площею 2 квадратних метри, яке перебуває на балансі Луцького національного технічного університету, розташованого на вулиці Львівська, 75 у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
поліщук Показати IP 8 Січня 2013 11:46
пропонують орендувати і частину приміщення учбово-лабораторного корпусу «Б» площею 2 квадратних метри, яке перебуває на балансі Луцького національного технічного університету, розташованого на вулиці Львівська, 75 у Луцьку. ------------------------------------------ Круто хтось хоче розвернутись на двох квадратах.)))
Лучанка Показати IP 9 Січня 2013 09:32
А кому потрібен цей фонд державного майна,ніякої користі від цих чиновників, які там сидять,а що ще осталось щось державне? Ні скоро і це останнє прихватизують за 10 доларів і знову є один багач-підприємливий.Хай краще спиваються наші дурні українці, а що їм остається ще робити.Ні роботи,ні грошей нормальних ,більше прибральниці ніхто не заробляє.Так оцінюють рабську працю наші багатії і держава також.Якщо можна її назвати державою, або просто купкою бандитів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus