USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Держбюджет заборгував на луцьку «соціалку» 1,8 мільйона гривень

5 Червня 2009 10:43
Цього року на виконання державних та місцевих програм для соціального забезпечення населення з різних джерел фінансування передбачено 138,4 мільйона гривень. Про це сьогодні, 4 червня, під час засідання виконкому розповіла заступник директора департаменту соціальної політики мерії Людмила Боярин, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Людмили Боярин, від початку року вже профінансовано 46 мільйонів гривень. Однак уже існує заборгованість державного бюджету на рівні 1,8 мільйона гривень, переважно по компенсації за пільгову перевезення пасажирів електротранспортом, пільги по субсидіях.
 
Окрім того, скорочено фінансування пільг чорнобильців, складна ситуація з оздоровленням пільговиків. До прикладу, у черзі на санаторно-курортне лікування перебуває тисяча ветеранів війни, однак оздоровили цього року лише сорок. Слід зауважити, що тендерні закупівлі тут проводить Київ, який потім розподіляє між регіонами, а область – між районами. «Колись мали те, що маємо, а тепер – ще гірше», – прокоментував становище міський голова Богдан Шиба.
 
За словами Людмили Боярин, у Луцьку пільгами на житлово-комунальні послуги користуються майже 30 тисяч чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus