USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новообраний прем'єр РФ виявився автором пісень Григорія Лепса

16 Січня 2020 15:48
Держдума РФ підтримала кандидатуру голови Федеральної податкової служби РФ Михайла Мішустіна на посаду прем’єр-міністра. За призначення Мішустіна проголосували 383 депутатів, проти – жоден, ще 41 – утримався.

Напередодні кандидатуру Михайла Мішустіна на посаду прем’єр-міністра запропонував президент Росії Володимир Путін.

Як пишуть росЗМІ, Михайло був автором пісень, зокрема, співака Григорія Лепса, передає Depo.ua.

Письменник і поет Олександр Вулих, автор віршів для пісні «Зола» Григорія Лепса, підтвердив, що музику до пісні написав прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін. За словами Вулиха, для Мішустіна написання музики – це хобі, і він не афішує свою композиторську діяльність.

У Мішустіна, за словами Вулиха, багато захоплень: прем’єр-міністр «дуже пристойно грає на фортепіано, іноді в компанії друзів». Крім музики Мішустін захоплений хокеєм, додав Вулих.

Вулих підтвердив, що Мішустін автор музики і для іншої пісні Григорія Лепса «Справжня Жінка», яка вийшла в альбомі артиста «Пенсне» в 2011 році.

Хто такий Михайло Мішустін?

Михайло Мішустін – російський державний діяч, чинний державний радник РФ I класу, доктор економічних наук. У березні 2008 року Мішустін став президентом інвестиційної компанії компаній UFG («ОФГ Інвест»).

Михайло Мішустін був керівником Федеральної податкової служби РФ з 6 квітня 2010 по 15 січня 2020 року.

15 січня прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив про відставку уряду. Він вважає правильним прийняття такого рішення після оголошення президентом Володимиром Путіним пропозицій про зміну Конституції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Січня 2020 07:59
Схожий на Берію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus