USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держгірпромнагляд взявся за ковельський АПК

20 Березня 2009 18:55
Фахівці Волинського теруправління Держгірпромнагляду розпочали комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці підприємств агропромислового комплексу Ковельського району. Про це 20 березня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Держгірпромнагляду, перевіркою буде охоплено 13 сільськогосподарських підприємств району. Обстеження проводяться за участі представників відділення виконавчої дирекції ФСНВ у Ковельському району, Ковельської районної санепідемстанції та державного пожежного нагляду.
«Головне завдання проведення перевірки - підняти вимогливість роботодавців та керівників до питань промислової безпеки та охорони праці. Важливість поставленого завдання в тому, що підприємства Ковельського району останній раз обстежувалися більше п”яти років тому, отож питань для вирішення багато», – прокоментував ситуацію начальник теруправління Кузьма Іванов, який очолив комісію.
Після закінчення комплексної перевірки керівникам підприємств буде видано акт перевірки та приписи із зазначенням виявлених порушень вимог правил безпеки, які необхідно усунути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus