USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Десятки торнадо в США забрали за день 32 життя

14 Квітня 2020 08:29
Понад чотири десятки торнадо, які пронеслися півднем Сполучених Штатів, спричинили загибель щонайменше 32 осіб.

Про це повідомляє CNN.

«Штормовий циклон, унаслідок якого загинули щонайменше 32 особи на півдні, обрушився в понеділок на північний схід, створивши загрозу для ще понад 17 мільйонів людей», – зазначається в повідомленні.

Місцеві служби інформують про зруйновані будинки, повалені дерева та знищені об’єкти інфраструктури. Іноді сила вітру була настільки потужною, що здіймала в повітря автомобілі й навіть невеличкі будинки.

Метеорологи зафіксували понад чотири десятки торнадо, пронеслися смугою завдовжки майже дві тисячі кілометрів від Техасу до Південної Кароліни. Найбільш тривалі торнадо зафіксовано у штаті Міссісіпі – вони вирували довше години.

Як зазначається, зараз у зоні ризику потужних торнадо перебувають майже 4 мільйони людей, ще 13 млн мешкають у регіонах, де місцева влада оголосила штормове попередження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus