USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торнадо вирвав сина з рук батька: у США 23 людини загинули у результаті стихії

6 Березня 2019 09:29
Наймолодшій жертві стихії, яка зачепила штат Алабама, було 6 років, найстаршій – 89. Одна сім’я втратила сім членів. 23 людини загинули в найсмертельнішому торнадо в країні за майже шість років.

Пошуки жертв продовжувалися з використанням важкого обладнання, щоб підняти великі уламки. За словами шерифа, перелік зниклих людей скоротився з дюжини до семи або восьми, пише ТСН.

Загинуло четверо дітей, у віці 6, 8, 9 і 10 років. Дев’яносто людей були поранені.

89-річний Джиммі Лі Джонс загинув у своєму будинку разом зі своєю дружиною, з якою прожив понад 60 років, та одним з їхніх синів. Ще один загиблий – 10-річний Тейлор Торнтон був у гостях у свого друга, коли вдарив торнадо. Загалом внаслідок стихії загинули чотири дитини віком від 6 до 10 років.

«Просто тримайте ці сім’ї у ваших молитвах», – сказав коронер округу Лі Біл Харріс.

6-річного Армандо Ернандеса-молодшого торнадо вирвав з рук батька. Чоловік з двома своїми синами заховався у шафі, коли стихія вдарила по їхньому будинку і вщент зруйнувала будівлю.

«Він притиснув їх до себе, але торнадо просто вирвав їх з рук. Він розніс будинок і забрав дітей», – розповів дядько загиблого хлопчика. Пізніше Армандо знайшли мертвим, його батько та старший брат вижили.

Торнадо зніс будинки на колесах, розміщені серед високих соснових дерев, і розбив їх у невпізнавані груди уламків. Іграшки, одяг, ізоляція, водонагрівачі та шматки металу розкидало по схилах, де дерева були розсічені навпіл.

Це був найсмертельніший торнадо в США з травня 2013 року, коли в результаті смерчу EF5 загинуло 24 людини в штаті Оклахома.

Урядові команди, що вивчали збитки від бурі, підтвердили у вівторок, що не менше 18 торнадо вдарили в неділю в Алабамі, Флориді, Джорджії та Південній Кароліні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus