USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Десятирічній волинянці терміново потрібні кошти на пересадку нирки

6 Лютого 2018 18:25
10-річна горохівчанка Оля Зілінська терміново потребує коштів на операцію з пересадки нирки, яку погодилася провести білоруська клініка. Проте вартість операції становить 60 тисяч євро, що є не підйомною сумою для горохівської родини. На сьогоднішній день вдалося зібрати лише 26 тисяч доларів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла мама дівчинки Олеся Зілінська, яка звернулася у редакцію за допомогою.

З її слів, в червні у доньки виявили анемію, згодом на лікуванні у Києві Олі діагностували автоімунне захворювання системний васкуліт, який дав ускладнення на нирки – зараз в Олі хронічна хвороба нирок.

«Наприкінці червня ми звернулися до Волинської обласної дитячої лікарні, де пролежали цілий липень - тоді у донечки була важка анемія. З кінця серпня по 29 листопада ми з Олею перебували на лікуванні у Києві, де стало зрозуміло, що їй потрібна пересадка нирки, а в грудні проходили лікування у Білорусі», - зазначила мама дівчинки.

Зараз маленьку волинянку возять на гемодіаліз у Львів три рази на тиждень. Стан Олі трішки стабілізувався, адже зараз у неї немає великих стрибків тиску. У Луцьку маленькій дівчинці відмовляються робити гемодіаліз, посилаючись на те, що у місті не проводять дитячий діаліз.
Як зауважила Олеся Зілінська, на операцію потрібно 60 тисяч євро, проте на сьогоднішній день вдалося зібрати лише 26 тисяч доларів.

«Операцію будуть проводити у білоруській клініці, де нам дали рахунок на оплату коштів. В квітні ми їдемо у Білорусь на планове обстеження. Зараз в Олі «вбитий» супресивною терапією імунітет, тобто зараз вона цієї операції не перенесе, адже рівень гемоглобіну потрібно тримати хоча б на нижній межі норми. Якщо ми підвищимо рівень імунітету, то в квітні нас поставлять на чергу», - розповідає мама Олі.

Тож, сім'я просить допомоги у всіх небайдужих людей, аби Оля продовжувала жити.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 5168742709253664 (мама Зілінська Олеся Василівна).
Виписний лист
Рахунок на операцію
реквізити лікарні
Діагноз
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2018 09:31
Люди! Давайте допоможемо дитинці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus