USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Детективи НАБУ вимагають від Ситника пояснень щодо нічного візиту до Порошенка

7 Вересня 2018 20:40
Детективи НАБУ вимагають від свого керівника Артема Ситника надати пояснення щодо нічного візиту до приватного маєтку Петра Порошенка. Також джерело з його оточення заявило про захоплення директора НАБУ алкоголем.

Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомило джерело в Антикорупційному бюро.

За словами співрозмовника, після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про нічну поїздку Ситника до Порошенка, більше двадцяти детективів Бюро прийшли до керівника відомства, щоб почути пояснення, чому він їздив до президента і про що розмовляв з ним. Щоправда, потрапити до Ситника їм так і не вдалося – співробітники УДО, які охороняють Ситника, не впустили детективів у його робочий кабінет.

«Вся ця історія може призвести до бунту, коли детективи відмовляться працювати під керівництвом Ситника. Дехто з детективів вже поговорює, що він має піти у відставку, якщо не розкриє деталі зустрічі з Порошенком», – розказав він.

Інсайдер також назвав прізвища трьох детективів, які «приходили до Ситника за правдою». Це – Гультяєв, Веренчук і Дух.

Варто зазначити, що в Антикорупційному бюро є свій силовий підрозділ – спецназ НАБУ. Та попри це, Артема Ситника охороняють співробітники Управління державної охорони, яке підпорядковане Адміністрації президента.

Джерело в НАБУ також повідомило, що Артем Ситник зловживає алкоголем. За його словами, Ситник часто дозволяє собі випивати в робочий час у своєму робочому кабінеті.

«Ситник полюбляє віскі. Macallan – улюблене. П’є багато. Після п’янок вранці прибиральниця виносить з його кабінету окремий пакет з пляшками з-під алкоголю», – поділився співрозмовник таємницями особистого життя директора НАБУ.

Співрозмовник також зізнався, що за одне застілля Ситник може випити до двох літрів алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 7 Вересня 2018 23:42
Два алкоголіка "саабразілі на дваіх" - ось і все пояснення. Горіли труби і не було з ким випити, от і поїхав уночі до собутильника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus