USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У НАБУ похвалилися досягненнями за рік

31 Грудня 2016 16:23
Національне антикорупційне бюро України відзвітувало про результати роботи за 2016 рік. Як стало відомо, відомству вдалося повернути державі близько 100 мільйонів гривень. Крім цього, у відомстві змогли перешкодити розкраданню 500 мільйонів гривень, пише gogetnews.info.

На сьогоднішній день у відомстві розглядають понад 280 справ, з яких 45 передали до вищих інстанцій, винесли близько десяти вироків.

У наступному році планується створити територіальне управління НАБУ в Одесі і Харкові.

Серед досягнень відомства його керівник Артем Ситник виділив введення системи е-декларування, прозору систему держзакупівель, обмеження недоторканності суддів і не тільки.

Нагадаємо, конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України обрала керівника Львівського територіального управління НАБУ, повноваження якого поширюються і на Волинську область. Переможцем конкурсу на посаду директора Львівського теруправління став Тарас Васильович Лопушанський.

Довідково: Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) – це правоохоронний орган з широкими силовими повноваженнями, на який покладається попередження, виявлення, припинення та розкриття корупційних злочинів.

Національне бюро утворене Президентом України 16 квітня 2015 року. Того ж дня Директором Бюро став Артем Ситник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хвали Показати IP 31 Грудня 2016 19:00
хвали мене моя губка, бо розірву тебе до вух

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus