USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ставленик президента Ситник приховав компрометуючі факти своєї біографії, - нардеп Купрій

20 Березня 2016 22:00
Нардеп Віталій Купрій заявив, що директор Антикорупційного бюро приховав компрометуючі факти своєї біографії. Про це повідомляє ІА Українські реалії.

Голова Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій в інтерв'ю АСН звинуватив директора НАБУ Артем Ситника в обмані конкурсної комісії.

Нагадаємо, торік директором Національного антикорупційного бюро призначили 35-річного адвоката Артема Ситника.

«Ситник обманув конкурсну комісію, не вказав певні дані своєї біографії, знаючи, які його б ніколи не обрали. Він був свого часу адвокатом ворогів українського народу - слідчого Грабика, який підробляв справу та саджав у в'язницю Юлію Тимошенко, потім був адвокатом колишнього прокурора Київської області, незаконно випускав вбивцю Лозинського. Якби всі знали, що ця людина переступила через все і його метою було тільки гроші заробити, то за нього б ніколи не проголосували», - заявив Купрій.

Крім того, він наголосив, що «Порошенко вибрав Ситника тому, що президенту потрібна така людина, якою можна маніпулювати».

«НАБУ - це профанація, це організація, яка імітує роботу. Максимум, що вони будуть викривати, - дрібних суддів, що не поділилися з кимось і у них немає «даху» серед державних діячів», - підкреслив Купрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 20 Березня 2016 22:53
Осознал, исправится. Нам таких и надо.
Думка Показати IP 21 Березня 2016 06:44
Слава героям!
Юля Показати IP 21 Березня 2016 09:22
Він мене захіщав !!!!
Побратим Показати IP 21 Березня 2016 09:59
Плевать. Нам нечего бояться. Теперь мы рулим.
ігор Показати IP 23 Березня 2016 10:34
таки да!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus