USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Ді-джей із Каzантипу завітав до Луцька

9 Червня 2008 22:21
Як повідомляє 9 червня репортер «Волинських новин», у нічному клубі «Золото» в Луцьку відбулася вечірка, головним гостем якої став учасник відомого фестивалю Каzантип-2007 DJ Color із Кременчука.
Популярний луцький нічний клуб «Золото» провів мегавечірку, головною музичною персоною якої став DJ Color із Кременчука. В 2007 році він узяв участь у головному клубному фестивалі пострадянського простору – Каzантипі. Розпочав свято резидент клубу «Золото» DJ Маяк, якому повною мірою вдалося «завести» публіку своєю грою. Опісля до пульту став гість із Кременчука, який за дві з половиною години свого виступу справив позитивне враження на відвідувачів. DJ грав у стилях Light House, House, Progresiv-Tech.
Однак сам DJ Color – вже не вперше в Луцьку. Як він розповів, це його третій приїзд до облцентру Волині. Вперше він побував тут наприкінці 2007-го на відкритті клубу «Золото». DJ Color зазначив, що ця робота для нього – певною мірою хобі. Цікаво, що кременчуцький ді-джей особисто займається організацією різних фестів, open-air, виступів різних рок-н-рольних та джазових гуртів. Водночас DJ Color зазначив, що найдужче в Луцьку йому сподобалися сприйняття мас-культури, а також привітність і гостинність мешканців міста.
Довідково:
Назва фестивалю Каzантип походить від мису, який знаходиться в Азовському морі неподалік Керчі. Музична історія Каzантипу розпочалася в 1993 році з дискотеки, яка завершила перший Кубок RFA (Russian Funboarding Association) по серфингу. З 2001-го постійне місце проведення – село Поповка поблизу Євпаторії. У 2002 році його відвідали понад 70 тисяч чоловік. На цей момент Каzантип – один із найбільших фестивалів Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus