USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Діджиталізація логістики: необхідний крок до майбутнього*

27 Жовтня 2022 10:30
Сучасний бізнес постійно стикається з необхідністю не лише перейти в онлайн, але й автоматизуватися, аби краще відповідати вимогам часу. Не стало винятком і зберігання товарів. У наш час склад – це не просто майданчик для накопичення запасів, це складна система, яка дозволяє моніторити та контролювати всі операції з моменту надходження й до моменту відправлення товарів.

Це можливо завдяки впровадженню WMS – системи управління складом, яка дозволяє оптимізувати й автоматизувати приймання та розміщення товарів. Передусім це дозволяє здійснювати швидкий пошук товарів та зменшує ризик помилки під час відвантаження.

Також система WMS дає змогу заощадити час та гроші на інвентаризації. Оскільки дані з адресами відправлень готує програма, сам процес відбувається значно швидше. При цьому не варто забувати й про оптимізацію використання складських площ, адже людина не завжди може спланувати, як найкраще сортувати товари для максимального використання простору.

WMS-система може врахувати всі групи товарів, умови їх зберігання, людські та інвентарні ресурси для створення ефективної схеми розташування товарів на складі.

Одне слово, впровадження цієї системи дозволяє автоматизувати всі виробничі процеси на складі, зокрема приймання та облік товарів, управління персоналом, документообіг, звітність, а також обслуговування клієнтів.
Ще більший ефект має діджиталізація транспортних перевезень. Зокрема йдеться про впровадження TMS-систем для логістики товарів. Розробка цього софту стане в пригоді не лише логістичним компаніям, але й будь-якому бізнесу, що має справу з доставлянням замовлень.

Відтепер у компанії завжди в курсі, де перебуває кожний з водіїв, який стан його транспортного засобу та коли був останній техогляд. Усе це дозволяє ефективніше використовувати наявні ресурси компанії, а отже, скорочує витрати й підвищує прибуток.

Розробка кастомного рішення дозволяє створити унікальний продукт, який якнайкраще розв'язуватиме всі проблеми конкретного бізнесу. На користь індивідуальної розробки свідчить і можливість масштабувати її в міру зростання бізнесу, й авторські права, які після здавання проєкту належатимуть клієнту, а отже, вся його інформація перебуватиме під максимальним захистом.

Довіртеся професіоналам з wezom, які за 20 років на ринку заробили репутацію надійних розробників та партнерів і можуть це довести цілою низкою успішних кейсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus