USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадських активістів до поліцейської комісії оберуть через 2 тижні

10 Лютого 2016 15:11
Затвердження кандидатур представників громадських організацій, делегованих депутатами облради до поліцейської комісії територіальних органів поліції, викликало реакцію серед деяких волинських громадських організацій. Зокрема, «самооборонівці», які прибули на сесію, погрожували навіть блокувати роботу обласної ради. На що Ігор Палиця порадив активістам пропіаритися іншим способом.

Нагадаємо, сьогодні під час сесії обласної ради депутати підтримали рішення делегувати до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції двох представників громадськості від облради - Кудрявцева Сергія Альбертовича – виконавчого директора громадської організації «Лікарняна каса «Допоможемо собі» – та Тиводара Олександра Олександровича – голову правління громадського формування «Варта порядку», бойового офіцера.

Зауважимо, склад цієї комісії регламентований чинним законодавством. Згідно зі статтею 51 Закону України «Про національну поліцію» йдеться про те, що постійна поліцейська комісія територіальних органів поліції створюється для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції. До її складу мають увійти один представник, визначений МВС, не з числа працівників поліції, один - представник, визначений керівником Національної поліції, один – представник, визначений керівником територіального органу поліції, і 2 представники громадськості, обрані відповідно обласною радою. Максимальний строк повноважень члена поліцейської комісії становить три роки.

Однак, під час перерви до сесійної зали зайшли волинські громадські активісти, зокрема, «самооборонівці» Сергій Рижков, Богдан Климчук, Сергій Чуріков, які висловили незадоволення цим рішенням. Підбуривши декількох депутатів на свій бік, вони заявили про те, що процедура погодження кандидатур, на їх думку, була «непрозорою» і «кулуарною», а кандидатури не обговорювалися.

Варто зауважити, що за делегування кандидатур Сергія Кудрявцева та Олександра Тиводара депутати проголосували майже одностайно, що дає підстави вважати звинувачення про «кулуарні домовленості» тут абсолютно недоречними.

Згодом до групи підійшов голова облради Ігор Палиця, який поцікавився, чому рада не може розпочати свою роботу.

Одним з аргументів своєї поведінки «гості» назвали те, що не всі громадські організації були ознайомлені з проектом рішення про делегування людей до складу поліцейської комісії, і не подали власних заявок до її складу. Згодом з уст Сергія Рижкова прозвучала погроза блокувати роботу ради.

Подібні заяви обурили голову облради: «В деяких з представників політсил є думка, що неправильно діяла комісія, і що є багато людей, достойних для цієї роботи. Пропоную відкласти це питання і протягом 2 тижнів громадські організації зможуть подати свої заявки. Але якщо хтось буде лякати блокуванням облради - ви будете сильно морально шкодувати. Не треба лякати блокувати тих, кого обрала область. Тут немає ворогів».

Ігор Палиця порадив активістам пропіаритися іншим способом, і додав: якщо є сила і бажання захищати країну, то сьогодні є всі можливості це реалізувати.

Однак, аби вирішити питання демократичним шляхом, і не було спекуляцій і звинувачень, голова ради запропонував повернутися до розгляду проголосованого питання, і відкласти його на 2 тижні для подання пропозицій на розгляд комісій. Але попередив, що погрози блокувати роботу не повинні взагалі мати місце в обласній раді, інакше скоро всі почнуть приходити на сесію «зі своїми покровителями» і лобіювати власні питання.

Отож, депутати проголосували за скасування сьогоднішнього рішення щодо включення до комісії Кудрявцева і Тиводара і перенесення вирішення питання на 2 тижні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
11 Показати IP 10 Лютого 2016 15:23
Палиці пять балів.......тих клоунів активістів що погрожували блокувати роботу ради потрібно було взагалі вишвирнути з приміщення........попривикали чуть що так зразу блокувати...те ж саме і у Верховній раді......за такі речі потрібно щоб вишибали викидали з зали як тих паршивих котенят...
АПЛОДУЮ ПАЛИЦІ СТОЯЧ до 11 Показати IP 10 Лютого 2016 16:14
За приземленя цих піарщиків)))Бо роботи ніякої а вот шуму як у гулікоптера....однак не потрбно нічого в рішенні змінювати, тому що, Палиця ним продемонструє свою слабкість, а хотілось щоб, вони перестали ходити скрізь і ногами двері відкривати..
Розплющились очі до 11 Показати IP 10 Лютого 2016 22:24
в людей і це приємно..нарешті бандитів стали називати бандитами а сомозванців самозванцями....Приліпили спочатку собі назву -активісти,потім- патріоти потім- захисники.Але самозванців та бандитів, які щей мродерством на Сході займаються та на Маневичини(бурштин) треба садити, і не в крісла чиновників а в одиночні довічні камери...
Офіційно Показати IP 10 Лютого 2016 15:34
Сергій Рижков має довідку з психдиспансеру про те, що є відхилення. Це перевірена інформаця. Хто не вірить - зробіть запит.
ТАК до Офіційно Показати IP 10 Лютого 2016 16:16
так на цих хлопів глянеш і зразу видно..чи недорозумні чи дурні...і без експерта
рижков сергій до Офіційно Показати IP 10 Лютого 2016 23:02
А ну зробіть ))))
Василь Показати IP 10 Лютого 2016 15:49
Після того як Климчук парафінив Романюка і називав його ледве не корупціонером № 1, а потім на виборах ледве не цілувався з ним і кругом його підтримував на громадських зустрічах, він НЕ МАЄ ПРАВА НАЗИВАТИ СЕБЕ ГРОМАДСЬКИМ АКТИВІСТОМ!
Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 15:59
одна надія на корбана
Лєлу до Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 20:20
...одна надія на Палицю І.П.
суддя до Лєлу Показати IP 10 Лютого 2016 20:40
..одна надія на Кольт..)
Анонім до суддя Показати IP 10 Лютого 2016 21:54
а в корбана не один кольт
Тарас Чурило Показати IP 10 Лютого 2016 16:30
А чому Самоборона туди преться, грошей там не заробиш, все прозоро
Юлія Парій Показати IP 10 Лютого 2016 16:31
Палиця молодець, сказав як відрізав
знайко Показати IP 10 Лютого 2016 17:18
Рижиков та Климчук разом зі своїм поводирем Бондарем захотіли піару, а Бондар напевно свого "друга" Швидкого хоче кудись пропихнути 101%!!!
макс Показати IP 10 Лютого 2016 17:32
Палиця молодець. Пора працювати, а не соватися з дурними погрозами. Не хочуть конструктивно працювати - викинути с...ю. мітлою на вулицю цю пришелепкувату братію.
Ірина Таран Показати IP 10 Лютого 2016 17:41
Це мають бути професійні люди, а не активісти, які зовсім нічого не розуміють в цьому питанні
міра Показати IP 10 Лютого 2016 19:17
що це за цирки, коли вони вже закінчаться, на них що управи не має?! що це за активісти, на схід іх, хай там покажуть які вони "борці"!!! Палиця молодець!
не пацик Показати IP 10 Лютого 2016 20:05
Ми ще будем свідками як цю банду люстраторів.-керівництво МВС і УВС будуть судити за знищеня силового відомства як державного інституту МВС. Все це бутафорія- обман-понти- ще страшніше що залишаться самі слизняки-перевертні які з 1991 року наслужують на своюкишенью.
Не все так до не пацик Показати IP 11 Лютого 2016 09:07
Я слідкую за відбором в нову поліцію. Я просто в ступорі. І це називається реформа? В найближчі 5 років порядку не буде, будуть 90-і
ку Показати IP 10 Лютого 2016 20:58
коментар було видалено
олег Показати IP 10 Лютого 2016 21:46
а що там це х**ло чуріков робить
света Показати IP 10 Лютого 2016 21:48
гоніть їх всіх з ради тих дармоєдів чуріків клімчуків рижків кровосісі і дармоєди
Я Волинянин-Лучанин Показати IP 10 Лютого 2016 21:49
всі коментарі підтримую, нарешті на Волині до людей повернулась свідомість, самообороні, цим дикунам, у яких замість мізків якась рідина - ГАНЬБА, ви зрадники, Путінські шалави. В нашій державі зараз необхідно стабілізуватись щоб перемогти ворогів не тільки на сході, а ви і ПС постійно дестабілізуєте ситуацію. Я вам бажаю щасливої дороги з Нашої Волині!
саша Показати IP 10 Лютого 2016 21:50
а ще ліпше хай тіводар переловить по одному і хребет переламає кожному будуть знати яка гавкати собакі
рома Показати IP 10 Лютого 2016 21:55
підтримую на всі сто процентів гоніть з ради цього шахрая Чурікова
микола Показати IP 10 Лютого 2016 21:56
а хто їх туди пускає тих активістів де варта порядку пора вже братися за тих папрашайок тих брехунів
ВОВК Показати IP 10 Лютого 2016 22:51
Цих лайдаків давно пора в шию гнати з Луцька аж на Схід . І шо то за кабан в рябому граблями розмахує? Нащо Палиця цих ніщебродів взагалі туди пускає ? Придумали собі назвисько -самооборона чм*шніки .Б*дло загнати в стійло .
рижков сергій Показати IP 10 Лютого 2016 23:06
було б добре .не блокувати наші дописи...було б добре
Анонім до рижков сергій Показати IP 11 Лютого 2016 01:22
Іди см..рди на Таблоїді!
рижкову до рижков сергій Показати IP 11 Лютого 2016 07:50
Тільки і можете що дописувати :) В АТО не пробував? А то прикрився "активістом! і бігаєш тут... "героя" з себе корчиш разом з Климчуком і Похою, все по вказівкам Бондара виконуєте! Позорисько!!!
Вас самих треба блок до рижков сергій Показати IP 11 Лютого 2016 08:28
і ізолювати від світу.... ідіть і ліс і проявляйте там свої природні інстинкти....Вас тепер читають і слухають або балвани або ваші родичі.Читайте пости ..у вас підтримка як у Яценюка)))))Обєднуйтесь з ним будете разом втікати з України коли непоженуть поганою мітлою..
Ааа Показати IP 11 Лютого 2016 12:32
Нарешті до людей повернулася свідомість і всі побачили хто такі ці "активісти", як рижков! Клоун і піарщик, котрий нічого розумного не може зробити. Гнати в шию таких "патріотів" і не допускати взагалі ні до яких громадських організацій! Він лише нашкодити може!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus