USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дімі Білану стало погано на зйомках

7 Лютого 2011 15:51
Російському співакові Дімі Білану стало погано на зйомках проекту «Достояние республики»: у артиста різко впав тиск і йому довелося надавати медичну допомогу.

Запис програми почався з запізнення артиста на знімальний майданчик, - пише Сегодня.

До того ж пісню Ігоря Ніколаєва, якому була присвячена програма, довелося починати співати не один раз.

Але і цим все не закінчилося: коли співак вийшов на сцену, усіх здивував його зовнішній вигляд.

«Дорогі глядачі, ви не дивуйтеся, якщо я втрачу свідомість, - заявив тремтячим голосом блідий, як полотно, Діма Білан. - Мені щось сьогодні дуже погано, от не можу поки заспівати пісню ніяк, давайте ще раз запишемо. Вибачте, будь ласка. Ще раз».

Його блідий колір шкіри і піт, який виступив на обличчі, відтіняв чорний костюм. Ще одну секунду, і співак впав би в обморок на сцені, але Білан вчасно встиг присісти до зіркових гостей, тут же зняв піджак, розмотав шарф і попросив склянку води.

Вийшовши за куліси, він знову відчув себе погано. Його помічники вже готові були викликати швидку, але Діма, який з дитинства не переносить лікарів, зумів умовити їх обійтися без медиків, а просто відвезти його скоріше додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гога Показати IP 7 Лютого 2011 17:04
Викиньте з заголовку "на зйомках". Тоді віршиком буде. Можна ще таку новинку: "Колі Банкіру дали по рилу" - це можна шось про міського голову Або "Іра Олєжка любить орєшкі" - ну це про те, що на місці одного резонансного ДТП знайшли пачку арахісу....
Луно Показати IP 7 Лютого 2011 19:22
Кажуть він любить дурь курнути
анонімус Показати IP 8 Лютого 2011 00:17
він ото в шарфі пробував і співати і участь в проекті брати? 0_о

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus